După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 mai 2015

Pastor Cristian Ionescu - De ce nu sunt de acord cu Andy Stanley

Andy Stanley este unul dintre cei mai dotați vorbitori evanghelici. Cursiv și coerent, el reprezintă cu exactitate tipul pastorului modern care a lepădat tradiționalul, înlocuindu-l cu un port aparent simplu dar nu și ieftin. Bine, de câțiva ani buni, acesta este noul tradițional, pentru că orice tradiție a fost cândva proaspăta înlocuitoare a celei precedente. 
Nu împotriva acestor „franjuri” mă frământ să scriu această postare. Dacă nu erau aceste noi declarații, lângă altele mai timide de mai demult, nu aveam nimic de împărțit cu dumnealui.
De curând, în contextul dezbaterii cu privire la căsătoria homosexualilor, dar adresând specific situații recente ale unor companii care au refuzat servicii culinare sau decorative pentru astfel de ceremonii, Andy Stanley a afirmat că orice creștin ar trebui să pregătească bucuros și cu dragoste un tort pentru nunțile sodomiților. Sau să le împodobească floral. A oferi servicii homosexualilor trece drept o datorie de onoare a creștinilor, potrivit lui Stanley Jr. Chiar dacă nu le-ar oferi serviciile, dar măcar să nu-L invoce pe Isus. Deci așa zice el.
Continuarea AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.