După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 13 mai 2015

† Magda Popescu se întoarce în România!

Vrem sa multumim mult fratilor, Bisericilor si prietenilor din UK, care in tot acest timp au stat alaturi de noi! Domnul sa va rasplateasca!!!
Ne-am rugat si am luat decizia sa mergem acasa in Romania, fiind sfatuiti de fratele Florin Ianovici, impreuna cu fratii din Biserica Betel Bucuresti, de unde apartinem. Joi vom fi acasa cu ajutorul Domnului.
Nu ne putem plange ca nu am fost tratati foarte bine aici, doar ca sistemul lor este prea lent, iar starea Magdei nu este una buna deloc.. 
Tumoarea creste si durerile la fel.. 
Mergem acasa cu nadejde in Dumnezeu si continuam sa luptam!! Magda spune ca "Dumnezeu sta sus in cer si face tot ce vrea si ceea ce face El este cel mai bun."

Dani si Magda Popescu
Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.