După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 31 mai 2015

Inaugurarea Bisericii din Ambohimandroso, Madagascar

Cu ajutorul Misiunii Genesis si a Bisericii Romane Philadelphia din Chicago, in parteneriat cu noi si APME, la care s-au mai adaugat alte eforturi particulare, am reusit aproape sa finalizam constructia Bisericii din Ambohimandroso.

In data de 22 mai 2015 am si oficiat un serviciu divin de deschidere a acestei cladiri pentru serviciile de inchinare. Biserica se numeste Karmela Eben Ezera si de cativa ani se luptau sa supravietuiasca intr-o baraca din lemn.

Acum, prin harul lui Dumnezeu, au o cladire noua, solida, care nu se distruge din cauza cicloanelor si care poate fi chiar si un loc de adapost in cazul unor furtuni puternice.

Va prezentam mai jos cateva dintre momentele emotionante si binecuvantate de la serviciul de dedicare a acestei cladiri pentru slujba spirituala si pentru slava lui Dumnezeu. Invitatii de onoare au fost pastorul Ilie Tomuta si directorul RTN Chicago, Petru Amarei. Au participat de asemenea si vicepresedintele AOG Madagascar, pastorul Herinjaka si Secretarul General - pastorul Haja, plus alti 10 pastori ce au onorat cu prezenta lor momentul festiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.