După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 20 mai 2015

† Fotbalistul brazilian David Luiz a fost botezat!

Fotbalistul brazilian David Luiz a fost botezat in cadrul unei ceremonii emotionante la care a participat si prietena lui, Sara Madeira, reafirmandu-si angajamentul de a ramane abstinent pana la casatorie.
Potrivit cotidianului spaniol El Mundo Deportivo, David Luiz este membru al miscarii „Am hotarat sa astept”, ai carei adepti isi propun sa ramana virgini pana la casatorie, ca o modalitate de a salva valorile crestine.
Stiu ca acest detaliu va starni o intreaga polemica, pentru ca aceasta atitudine nu este obisnuita in randul fotbalistilor, dar Luiz este un exemplu pentru copii si tineri prin tot ceea ce face, a declarat pastorul Nelson Junior, cel care l-a botezat pe fotbalist.
Membru al Bisericii Evanghelice Penticostale Hillsong Church, David Luiz a fost botezat in piscina prietenului sau Maxwell, care-i este si coleg de echipa.
Fotbalistul a publicat fotografii de la botezul sau pe o retea de socializare, cu urmatorul mesaj: Caci, daca este cineva in Hristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus: iata ca toate lucrurile s-au facut noi (2 Corinteni 5:17). Cat de minunat e sa traiesc cu Tine, Doamne; Iti multumesc pentru ca ma iubesti atat de mult si ai grija de mine. Viata mea iti apartine. Eu sunt robul tau. Tu esti intotdeauna in centrul tuturor deciziilor mele! Te iubesc Dumnezeul meu! Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.