După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 23 mai 2015

† Cultul Penticostal din România: Apel la post și rugăciune!

Consiliul Bisericesc cheamă toți credincioșii penticostali la un timp de 3 zile de post și rugăciune, în zilele de joi – 28, vineri – 29 și sâmbătă – 30 mai a.c., înainte de sărbătoarea Cincizecimii – Pogorârea Duhului Sfânt.

Ne rugăm Domnului cu stăruință pentru o revărsare abundentă a Duhului Sfânt peste bisericile noastre, printr-o ungere proaspătă, aducătoare de har și de binecuvântare. De asemenea, ne vom ruga pentru țara noastră – pentru pace, ocrotire divină, îndepărtarea amenințărilor și pentru oamenii înălțați în dregătorii.

Rugăm păstorii bisericilor să anunțe această chemare în bisericile pe care le slujesc, așa încât toți credincioșii să ia cunoștință de această solicitare.

Consiliul Bisericesc își exprimă aprecierea față de cei care vor răspunde la acest apel, unindu-se cu toți ceilalți care vom avea zilele respective puse deoparte pentru post și rugăciune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.