După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 17 martie 2015

S-a înfiinţat primul post de radio creştin românesc în Phoenix!

Un anunt important pentru comunitatea crestina  romana din Arizona:
Incepand cu data de 6 martie 2015 in orasul Phoenix poate fi ascultat primul post de radio crestin evanghelic in limba romana.
Initiativa infiintarii acestui post de radio  apartine fratelui pastor Horga Ovidiu de la First Romanian Baptist Church din Phoenix. Detalii suplimentare precum si motivatia acestei initiative  sunt oferite in continuare de  fratele pastor Horga.
Radu Oprea

Cu ajutorul lui Dumnezeu postul de radio crestin First Romanian Radio Arizona a fost deschis recent pe data de 6 martie 2015. Acest post de radio online poate fi ascultat non-stop pe adresa: www.firstromanianradioarizona.com si are ca scop raspandirea Cuvantului lui Dumnezeu prin muzica crestina, predici si emisiuni tematice, dar si informatii relevante pentru comunitatea romaneasca din diaspora.
Vrem sa fie de asemenea o unealta prin care sa cunoastem, sa comunicam si sa colaboram mai bine cu romanii din Arizona, cat si un mijloc de inviorare spirituala pentru toti credinciosii din America si nu numai.
Postul de radio apartine primei biserici baptiste romane din AZ (FRBC, AZ) care anul acesta implineste 30 de ani de la infiintare. Cu siguranta suntem deschisi inspre colaborare cu toti romanii care doresc sa transmita un mesaj de suflet prin intermediul undelor de radio.
Motto-ul radioului este : Regaseste tara din suflet la First Romanian Radio Arizona !“
Pastor Ovi Horga
FRBC,AZ
602 / 515.3225

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.