După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 12 martie 2015

Proiect de tineret la Biserica Maranata Timișoara

Sunt tânăr Doamne, tânăr… 
trimiți pe cineva să-mi răspundă la întrebări???

Dacă facebook-ul a devenit o prelungire a identității noastre și o modalitate de cunoaștere și de relaționare între oameni, și dacă Dumnezeu este o persoană care se poate cunoaște și care dorește să relaționeze cu noi, este normal să ne întrebăm dacă: are Dumnezeu cont pe facebook? 

De fapt, întrebările pot fi nuanțate. Are Dumnezeu nevoie de cont pe facebook? Îl cunoaștem pe Dumnezeu prin intermediul facebook-ului? Putem începe de pe facebook și apoi să cultivăm o relație personală cu Creatorul? Dacă și-ar face Dumnezeu cont de facebook ce poză de profil ar folosi? Câte like-uri ar strânge pagina Lui Dumnezeu de facebook sau câți friends ar avea? 

Acestea sunt doar câteva întrebări cu care ne vom confrunta în cadrul primei întâlniri de duminică seara, cu specific pentru tineret, ce va avea loc la Biserica Maranata din Timișoara, pe 15 martie 2015, orele 18.00

De fapt, din această lună martie, începem un proiect numit: Sunt tânăr Doamne, tânăr... și în a treia duminică seara, merg la MARANATA să mă confrunt cu contemporaneitatea! Este o întâlnire lunară pentru tineret, care își propune să aducă în discuție întrebări specifice ale generației noastre. Vom încerca să descoperim dacă există principii vechi, pentru vremuri noi!

Deci, dacă ești tânăr și dacă vrei să primești răspunsuri la întrebări specifice și să ai părtășie și cu alți tineri, te așteptăm în fiecare a treia duminică seara din lună, la orele 18.00, la Biserica Maranata din Timișoara, de pe str. Versului, nr.5, la o întâlnire de 90 de minute, de închinare și de confruntare a REALITĂȚII CU... ADEVĂRUL.

Vorbitorul va fi Remus Runcan, doctorand în sociologie la Universitatea de Vest din Timișoara, cu teza de doctorat: “Comunicarea virtuală și efectele ei asupra relațiilor interumane.” În cadrul acesti întâlniri va fi aplicat și un chestionar privind spiritualitatea celor care alunecă pe facebook și totul se va încheia cu o agapă pentru tinerii prezenți. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.