După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 19 martie 2015

Dr. Os Guinness - Spre o nouă renaștere creștină

După ce Evanghelia a construit Europa, modelându-i instituțiile fundamentale, Biserica Creștină este astăzi în impas, susține Dr. Os Guinness. Capitularea, prin compromis și dezangajare, sub tirania gândirii moderne, i-au slăbit drastic influența culturală. Dar este totul pierdut? Nicidecum! Suntem într-un ‘moment Augustinian’, la un punct de cotitură, susține Dr. Guinness, iar o nouă înflorire a credinței creștine rămâne un orizont posibil. 

Dacă înțelegem să ne angajăm în cultură, să discernem cu atenție semnele timpului, să urmăm conducerea Duhului și tiparul de viață al Domnului, să fim credincioși în toate sferele vieții și să credem în puterea tainică a Evangheliei lui Cristos, credința creștină poate trăi o ”nouă renaștere” în ”era globală”, oricât de mari ar fi provocările și oricât de întunecate vremurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.