După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 16 februarie 2015

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Tineri şi neliniştiţi

   1.Mohan Biswas din Jalpaiguri
 Prin bunătatea lui Dumnezeu, vinerea trecută Mohan Biswas a fost botezat şi sâmbătă a luat împreună cu noimasa Domnului. Dar curând a avut de întâmpinat încercările credinţei.
  Tatăl lui a venit acasă beat şi făcând scandal. Astăzi mi-a trimis printr-un frate zeciuiala (lucreză într-un magazin).
  Rugaţi-vă ca Mohan Biswas să poată să treacă cu bine examenele credinţei şi să fie o mărturie bună.

  2.Manik Biswas (David) din Jalpaiguri
  David a avut până acum o mărturie amestecată. După un studiu biblic de un an în Delhi a a trecut printr-o perioadă în care a fost departe de Dumnezeu. După aceasta a venit din nou la adunare. Noi l-am primit din nou. Din nou ne-a rugat să-l trimitem la o şcoală biblică. De o săptămână s-a întors pentru vancanţa anuală. Intenţionează să-şi continue studiile atât şcolare cât şi teologice. Noi vrem să-l încurajăm să-şi reconstruiască viaţa. În perioada de vacanţă vrea să-şi completeze studiile seculare până la clasa a 12-a. De asemenea, vrea să ne ajute în lucrare.
   Rugaţi-vă ca planurile bune ale lui Dumnezeu să se împlinească în viaţa lui.

   3.Kusi Sarkar din Maynaguri
   Kusi, după ce a fost botezat, a fost selectat pentru a servi în armata indiană. Din motive personale el a părăsit această slujbă şi a venit înapoi acasă. Venind la adunare, ne-a rugat să-l ajutăm să se pregătească pentru a merge la facultate. Pentru ceva timp l-a ajutat şi pe Ponish în lucrarea din Haldibari. Acum el şi David vor să facă lucrare în Jalpaiguri.

   Rugaţi-vă ca ei să poată să facă o lucrare roditoare pentru slava lui Dumnezeu în Jalpaiguri.

   Toţi aceşti tineri sunt singurii creştini în familiile lor. Rugaţi-vă pentru mântuirea familiilor lor.

      Mulțumim că ne păstrați în rugăciune!
         Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.