După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 13 februarie 2015

Realitatea.net: Interviu cu pastorul Cornel Dărvășan, colegul lui Mihai Gâdea

Fostul coleg de bancă al lui Mihai Gâdea, Cornel Dărvășan, a ajuns să renunțe la teologie forțat de sistem, după 13 ani de la angajare, și după 18 ani de activitate. A fost pastor oficial în Biserica Adventistă, iar astăzi este un jurnalist cu principii, care dorește să să dea valoare în continuare oamenilor. După ce s-a despărțit de soție, a rămas singur cu 3 copii, însă nu disperă. Deși lucrurile au fost dramatice în familie, nu vorbește urât de mama copiilor lui. Într-un interviu EXCLUSIV realitatea.net, Cornel Dărvășan ne-a povestit despre loviturile puternice pe care viața i le-a dat, dar și despre oamenii care au crezut în el până la capăt. 

Cum ai ajuns să fi pastor și jurnalist?

În anul 2000 am absolvit Facultatea de Teologie, apoi am început activitatea pastorală undeva în vestul țării. Pentru că îmi plăceau conferintele publice, mi-am dezvoltat un limbaj care să iasă puțin din tiparele mesajului clasic bisericesc, să pot fi relevant pentru o societate în mișcare. Apoi în anul 2003 am fost invitat la studioul de producție al Bisericii Adventiste, pentru a realiza o emisiune, care să fie transmisă pe Realitatea TV. Duminica făceam emisiunea „Viața la Superlativ”, iar Mihai Gâdea avea de luni până joi “În centrul atenției”. Acela a fost primul meu contact cu jurnalismul.

Care au fost primele greutăți întâmpinate în televiziune?

În ciuda faptulului că făceam în general emisiuni teologice am încercat să nu fiu sectar, să am o viziune îngustă, ci să înțeleg că Dumnezeu e accesibil tuturor oamenilor. Am învățat că nu pot să fiu relevant dacă mă bat cu pumnul în piept și spun că eu am tot adevărul. Am încercat să nu privesc oameni de sus, ci să învăt de la fiecare. După ce Silviu Prigoană a vândut televiziunea, ni s-a spus: «Rămâneți la Realitatea, avem nevoie de voi, dar trebuie să îl facem pe Adrian Năstase președinte». Dacă aș fi rămas atunci, astăzi aș fi fost mare jurnalist. Dar eu aveam în cap un singur lucru. Implantarea unei filosofii a valorilor în spațiul media românesc. Axiologia, moralitatea, bucuria vieții, profunzimea adevărului, să fie implantate în mass media.

Citește mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.