După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 13 ianuarie 2015

Pastor Dr. Ioan Ceuță - Biserica Philadelphia Chicago

În perioada 22 dec - 8 ianuarie am fost binecuvântați, atât eu, cât și soția, să petrecem pentru prima dată sărbătorile de iarnă în America. La invitația familiei Călin și Erica Bente, care ne-au plătit și biletele de avion, pe lângă multe alte binecuvântări am ajuns la Chicago. Dumnezeu s-a folosit de această familie să împlinească una dintre dorințele anului 2014. În 2014 am împlinit 30 de ani de când slujesc în lucrarea Domnului ca Pastor. Am învățat că Dumnezeu are persoanele alese de El ca să ne răsfețe și să ne binecuvânteze. Doresc și pe această cale să le mulțumesc și să îi asigur că îi purtăm în rugăciunile noastre zilnice. Ei sunt implicați în lucrarea de cor a Bisericii Philadelphia și în multe alte lucrări.

Biserica Philadelphia este prima biserică din America unde am slujit pentru prima data în 1987. Biserica s-a înființat cu peste 40 de ani de către pastorul George Galis. El a fost folosit de Dumnezeu pentru viitorul meu. Nu voi uita cum a plecat cu mine la Cleveland și a discutat cu toți sefii ca să îmi dea bursă să fac Master în America. Păstrez vie în memorie măreția acestui bărbat care a ajutat mii de români să își găsească un loc de muncă, locuință și direcție în viață. Al doilea pastor la biserica Philadelphia a fost Petru Lascău. El a fost folosit de Dumnezeu ca Biserica să îmi cumpere mașină să pot vizita bisericile din toată America.

Mașina a fost achitată de un alt prieten, Avraam Bogojel, iar eu cu Avraam și Andra am fost să o cumpărăm. Doamne îți mulțumesc pentru toate persoanele care m-au binecuvântat în diferite moduri. Al treilea pastor este Florin Câmpeanu, care slujește cu multă dăruire biserica. Am urmărit evoluția acestui bărbat și pot să spun că dintre toți pastorii din America la nici unul nu am văzut o dezvoltare mai mare și rapidă în arta conducerii și predicării decât la acest pastor. El este și liderul bisericilor și pastorilor români care aparțin de organizația Church of God.

Deși nu am vrut să slujesc în nicio biserică nu am putut refuza invitația prietenilor: am slujit la Biserica Emanuel, unde pastor este Radu Pavel, la Biserica Golgota am fost invitat de Pastorul Aurel Balici, în această biserică avem și un absolvent al UBR, pe Claudiu Vrenghea, care și el este implicat în lucrarea de predicare, Biserica Philadelphia unde pastorul Pavel Bochian mi-a dăruit timpul lui de predică. Pentru că am participat la mai multe slujbe la Biserica Philadelphia doresc să spun câteva observații personale:

1. BISERICA PHILADELPHIA ESTE O BISERICĂ A CUVÂNTULUI.
În această biserică se predică Cuvântul lui Dumnezeu. Fiecare dintre cei care au predicat nu s-au depărtat de Cuvânt. Chiar și vizitatorii sunt selectați și nu li se permite să facă o înșiruire de evenimente sau povestiri lacrimogene. După terminarea slujbei poți pleca acasă cu lucruri noi învățate din Cuvântul lui Dumnezeu.

2. BISERICA PHILADELPHIA ESTE O BISERICĂ A MUZICII DE CALITATE.
Am urmărit concertul de Crăciun al bisericii și am rămas profund impresionat de calitatea muzicii de la fiecare formație: Ansamblul Coral Philadelphia,70X7, Burning Grace, Ansamblul Instrumental Philadelphia, Phila Worship, Corul de Tineri Philadelphia, Harmony Praise, Jesus Folk1316. Având așa de multe talente este greu să îi mulțumești pe toți.

3. BISERICA PHILADELPHIA ESTE O BISERICĂ A LUCRĂTORILOR.
Doresc pe aceasta cale să felicit echipa de lucrători care sunt implicați în diferite domenii de slujire și este formată din: Florin Câmpean - Pastor Senior, Pavel Bochian - Pastor Asistent, Cornel Ianchici - Pastor Asistent, Teofil Scorte - Pastor de Tineret, Dumitru Aluculesei-Trezorier, Florin Modog - Secretar, Ilie Tomuta -Director Misiunea Genesis, Pavel Leahu -Director Școala Duminicală, Cornel Micula - Departamentul Vizite – Îngrijire, John Berzava - Departamentul Educație, Adi Rusu - Misiunea Genesis, Cornel Dan - Magazinul de Carte, Vasile Trinca - Persoane în Nevoie, Ștefan Matis - Evanghelizare, Ghiță Tise - Director Departamentul de Muzică, Ghiță Năsui - Rugăciune, Dorin Bogdan - Discover Your Mission, Daniel Blidar -Dirijor Fanfară, Ionica Tiran - Coordonator Bucătarie, Cornel Coman- Administrator, Damian Schiop - Coordonator Ușieri, Justin Chirilă - Capelani, Mike Tomuta, Florin Borojan, Daniel Hanches, Iosif Costea ,John Sopt sunt membri în Bord. Pe lânga cei menționați sunt alții care slujesc la diferite departamente.

4. BISERICA PHILADELPHIA ESTE O BISERICĂ A MISIUNII.
Biserica este implicată în proiecte misionare în toată lumea (Mozambic, Mongolia, România, America de Sud și Centrală, susține diferiți misionari români plecați în diferite țări). Au donat peste 1.5 milioane de dolari la diferite proiecte. 

5. BISERICA PHILADELPHIA ESTE O BISERICĂ A EDUCAȚIEI.
În biserica funcționează "SOLA SCRIPTURA COLLEGE AND SEMINARY".
Misiunea acestei instituții are ca obiectiv echiparea lucrătorilor și a membrilor bisericii care sunt dornici să studieze Cuvântul lui Dumnezeu împlinind Marea Trimitere

6. BISERICA PHILADELPHIA ESTE O BISERICĂ A POSTULUI ȘI RUGĂCIUNII.
În fiecare luni seara credincioșii se întâlnesc la rugăciune și m-am bucurat să aud mărturisite minunile pe care le face Dumnezeu în urma rugăciunilor ascultate. În perioada 3 – 23 ianuarie, Biserica a stabilit postul „21 de zile de Rugăciune și Post” – Credincioșia: Măsura succesului biblic, Plângeri 3:23b „Credincioșia Ta este atât de mare.”

7. BISERICA PHILADELPHIA ESTE O BISERICĂ A OSPITALITĂȚII.
În Biserica sunt oameni educați care te fac să te simți bine primit. Vin să dea mâna cu tine să te salute, să te întrebe de sănătate, să te facă să te simți special. Doresc să le mulțumesc pentru ospitalitate cumnaților și nepoților: familia Dan Cornel și Liliana, Bochian Luțu și Sanda, Ina, Morisa, familia Zdrentan Radu și Simona, Taloș Claudiu și Diana.

M-am bucurat să petrec timp cu familia Coman Cornel și Angelica, familia Bogojel Avraam și Maria, familia Bente Calin și Erica, Marcel Toma, familia Ghica Titus și Luminița, Utu Tomuta, familia Vrenghea Claudiu și Laura, Danny Amarei, familia Micula Cornel și Mariana, familia Câmpean Florin și Mihaela, familia Damian, Mama Ana Sopt - mamă a 19 copii.
Doamne îți mulțumesc pentru palatele vizitate și restaurantele unde am servit atâtea mese.
Te rog să binecuvântezi toți românii oriunde s-ar afla!
Ioan Ceuță

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.