După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 14 noiembrie 2014

Conferinţă Româno-Japoneză la Institutul Teologic Timotheus Bucureşti


Înscriere: la e-mail sau telefon din invitaţia de mai sus!

Întâlnire de tineret cu Marius Cimpoae la Biserica Harul Lugoj


Sâmbătă, 15 noiembrie de la ora 17:00, la Biserica "Harul" din Lugoj va avea loc o întâlnire de tineret.
Va predica pastorul Marius Cimpoae, tema fiind: ”Își cunosc tinerii credința?”

RVE Timisoara

Vladimir Pustan: "V-am votat în 20 mai 1990" (Alternativă la papionul cu picăţele)

V-am votat în 20 mai 1990. Mi-aţi inspirat încredere pentru că umblaţi îmbrăcat ca şi bunicul meu, cu o haină simplă şi o cămaşă în carouri, eraţi dintre oameni şi împreună cu ei. Păreaţi de încredere şi atunci când ne numeaţi tovarăşi şi de aceea v‑am votat instinctual, gândind că ceva cunoscut, oricât de nenorocit ar fi, tot e mai bun decât un necunoscut în care calci ca într‑o gură de canal. Am ales cu ochii şi cu stomacul. Când l‑am votat pe Emil Constantinescu am făcut‑o doar cu ochii pentru că semăna cu Alexandru Ioan Cuza. Dar ochii înşeală, domnule Iliescu. Una dintre secretarele de la Editura Tehnică spune că în ziua în care a început Revoluţia în Bucureşti, vă luptaţi cu o încuietoare de la uşile editurii. Aţi demontat‑o şi‑aţi tot meşterit ceva la ea. Privind înapoi la anii care s‑au scurs, mă gândesc cum ar fi arătat viaţa mea şi a ţării, dacă v‑aţi fi ocupat până la capăt de încuietoarea aceea. De multe ori destinele unui popor depind de câteva şuruburi şi şaibe, chiar dacă românii numesc asta fatalitate.
Dacă tot am pomenit de revoluţie, e bine să fac două precizări. În primul rând, cred ce spunea Curzio Malaparte că nu există revoluţii, ci doar tehnici insurecţionale în bătălia pentru putere. Or dumneavoastră aţi stăpânit minunat aceste tehnici insurecţionale. A doua constatare este că Revoluţia din 1989 a fost formată din două mişcări suprapuse. Una neinteligentă, haotică şi disperată în care s‑au aruncat mii de lumpeni care cereau pâine, antenă parabolică şi cafea nes şi un nucleu deştept format din foşti activişti alungaţi de la ciolan, ce abia aşteptau să prindă un moment prielnic. De aceea aţi aruncat imediat încuietoarea şi v‑aţi „lăsat” târât în vâltoarea de afară.
Se spune, domnule Iliescu, că sunteţi inteligent numai pentru că românii sunt incredibil de proşti, dar eu nu cred asta. Cred că sunteţi aşa pentru că sunteţi trecut prin ciur şi prin dârmon. Aţi văzut multe şi de aceea vă este uşor să vorbiţi la fel de bine şi engleza, şi franceza, dar mai ales rusa. Ştiţi cine e prostănac şi cine nu. L‑aţi apreciat sincer pe Ceauşescu. Şi acum credeţi din toată inima că n‑a greşit în fond, ci numai în amănunte, cum ar fi pâinea şi circul. El n‑a dat nimic din lucrurile acestea pentru că nu citea cărţile de istorie, dar dumneavoastră le‑aţi citit şi‑aţi ştiut că fără pâine şi circ nu se poate. La începutul mandatului aţi creat ştiri. Am bătut ungurii în Târgu Mureş, am bătut studenţii în Bucureşti, băteam aurolaci în Gara de Nord. Apoi doar le‑aţi comentat. Când mă gândesc la bravii mineri care n‑au venit la Bucureşti în 22 decembrie, când se murea sub tancuri, dar au dat iama numai în iunie ca să planteze flori la capetele însângerate, mă cuprinde admiraţia. Câtă înţelepciune aveaţi… Aţi făcut minuni. Aţi instaurat în România un regim de dreapta, dar economia v‑aţi încăpăţânat s‑o lăsaţi de stânga, suficienţi ani ca să se aleagă praful de ea. Doar China a mai făcut aşa ceva cu Hong‑Kong‑ul, dar acolo lucrurile stăteau exact pe dos. Aţi admirat mult modelul suedez şi l‑aţi vrut implementat şi în România. Am fost în Suedia şi n‑am înţeles nimic din modelul acela. Doar că seara totul devenea pustiu, fiecare intra în casa lui şi încuia uşa. Aşa ceva s‑a realizat şi la noi şi‑am înţeles că totul fusese o găselniţă. De fapt, îi admiraţi pe ruşi şi de aceea nu i‑aţi sâcâit cu tratatul Molotov‑Ribbentrop, Insula Şerpilor şi tezaurul. Pur şi simplu le‑aţi zâmbit, trăind în linişte şi în consens cu propriile iubiri. Aţi rămas sărac, dar cinstit. Nu contează că cei din jurul dumneavoastră au prădat o ţară de parcă ar fi fost pandurii lui Tudor. 
Împreună cu domnul Văcăroiu aţi rămas modeşti şi ocupaţi cu lucruri nobile, dumneavoastră cu Marx, iar nea Nicu cu vinul. Istoria a ţinut cu ideile pe care le aveaţi de pe vremea studiilor făcute la Moscova. Nu doreaţi modernizarea ţării de frică, iar criticii modernizării au spus că statul românesc e incompatibil cu occidentalizarea pentru că spiritul naţional era perceput, de pe vremea lui Iorga, Nae Ionescu şi Nichifor Crainic, ca ortodox şi colectivist. Asta a picat la ţanc şi de aceea l‑aţi readus pe Teoctist în fruntea Patriarhiei Ortodoxe Române, născându‑se acel mariaj nefericit între un fost secretar de partid ateu şi un prelat compromis din punct de vedere moral.
Nu dumneavoastră m‑aţi făcut să nu‑mi mai doresc niciodată să intru într‑o cabină de vot. Nici Emil Constantinescu sfătuit de călugărul Vasile şi nici Băsescu cel cu ardeiul iute, ci o maşină Maseratti decapotabilă, care avea numărul PCR din care a coborât un domn de vreo 60 de ani cu burtă, mirosind a parfum scump şi a „Ştefan Gheorghiu”. Era Supravieţuitorul. Indiferent câte regimuri vor veni, el va rămâne pururi pe val. L‑am apreciat că n‑a ascuns de unde avea maşina aceea, iar, domnule ex‑preşedinte, puteţi umbla cât vreţi în Dacia ponosită şi chiar puteţi s‑o schimbaţi cu un Oltcit, pentru mine tot acelaşi rămâneţi. Omul care, vorba unui admirator al dumneavoastră, Petre Ţuţea, a transformat România într‑un loc viran. Ştiu că nu vă place să‑l citez nici pe el, nici pe domnul Băsescu, dar nu pot să nu vă spun că pe o cruce în cimitirul vesel din Săpânţa este inscripţionată urarea „Să trăiţi bine!” Mai bine zic ceva din idolul tinereţii, al cărui chip îl purtaţi lipit peste o iconiţă sfinţită la Athos, pe Marx, care îi spunea lui Engels că nu te poţi despărţi de trecut decât râzând. Asta şi fac în aceste clipe, chiar dacă râsul e parşiv, cu jumătate de gură, gândindu‑mă că în duminica orbului din anul 1990 aveam 23 de ani pe care i‑am lăsat în cabina de vot, ca preţ pe care ţara nu mi l‑a cerut. 
Vă iert pentru toate amintirile care‑mi întunecă zilele ce mi‑au rămas.
V l a d i m i r _ P u s t a n 

Adi Gliga: "Nu promovez politica, dar nu pot să mă abţin..."

Stiti cu totii ca nu promovez politica, dar in cazul asta nu pot sa ma abtin - e un mare adevar pe care il sustin pe data de 16. 

Ascultati va rog,   eventual distribuiti!

NU fac politică - pur și simplu spun o părere despre datoria mea de cetățean, care se gândește la țara în care trăiește și la binele ei.

Chris la Alege Viața Bucureşti


Tudor Pețan: "Nu este vorba doar de un nou mandat, ci este vorba de bătălia pentru poziționarea României pe un culoar al binecuvântării..."

„...ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta, iubind pe Domnul Dumnezeul tău, ascultând de glasul Lui şi lipindu-te de El: căci de aceasta atârnă viaţa ta şi lungimea zilelor tale...’’ (Deuteronom 30:19-20)
Niciodată în cei 20 de ani de slujire în media creștină nu am simțit mai acut importanța unor decizii care se iau în acest final de an 2014, decizii pentru viața personală a multora dintre noi, decizii privind slujirea sau decizii care afectează comunitatea sau chiar națiunea întreagă.
Scriu aceste rânduri la câteva zile după întoarcerea dintr-o vizită în Israel. Același sentiment l-am avut pe tot parcursul vizitei: importanța și urgența luării unor decizii pe fondul precipitării evenimentelor pe toate planurile. Nu mai este timp de experimente și amânări, se derulează sub ochii noștri cu mare viteză lucruri care cer din partea noastră un răspuns, o poziționare ca națiune, ca Trup al lui Hristos, ca lucrări, ca individ.
Nu întâmplător, preocuparea pentru alegerea viitorului președinte al României este infinit mai mare decât la alte alegeri precedente. Nu este vorba doar de un nou mandat, ci este vorba de bătălia pentru poziționarea României pe un culoar al binecuvântării la intrarea în linie dreaptă a finalului cursei istoriei și aceasta într-un context geo-politic nou, în plină reașezare în care, și o spun din nou, raportarea fiecărei națiuni la Israel este un element cheie. Niciodată nu a fost nevoie de mai multă rugăciune...
De dragul moștenirii pe care o lăsăm copiilor și nepoților noștri trebuie să strigăm la El și să cerem ca voia Lui pentru națiunea română să se împlinească și ca orice plan diabolic de deturnare sau deviere să fie destrămat.
Am înregistrat în ultima vreme pentru Alfa Omega TV mai multe interviuri cu veterani ai credinței care au suferit persecuții și limitări ale trăirii creștine în deceniile trecute. Ei știu în inima lor cum să se roage și ce decizii să ia. Am fost și suntem în contact cu lideri ai noii generații de slujitori. Cei mai mulți caută și primesc revelații privind planul Domnului pentru aceste vremuri. Ei știu încotro să direcționeze opțiunile lor, inclusiv cele cetățenești sau cele care vizează strategia de slujire.
În acest sezon al alegerilor, văd pe agenda mai multor lucrări (biserici, organizații, slujiri individuale) o preocupare de a-și defini sau redefini poziția și strategia și de a o face clară atât membrilor, cât și celor din afară, preocupare în a-și găsi locul și funcționalitatea în planul Lui pentru viitorul sezon. Ca element comun am identificat în foarte multe cazuri decizii pentru ieșire și slujire în afara zidurilor bisericii, refocalizarea asupra prezenței și relevanței creștine în diferite segmente ale societății și pregătirea rapidă a credinciosului pentru slujirea individuală a celor noi veniți pentru ucenicizare, vindecare, eliberare și deschidere către persoana și lucrarea Duhului Sfânt.
Poate că în viața ta, a celui ce citești aceste rânduri, în lucrarea sau biserica în care slujești, sunt lucruri pentru care trebuie să decizi azi să le readuci la viață, să le resuscitezi. Domnul nu stinge lumina care abia mai pâlpâie, El nu a pornit ceva cu tine sau cu lucrarea în care ești parte cu gând să abandoneze.
Decide azi să rostești viață, restaurare, revitalizare peste tine, peste relația ta cu Domnul și cu semenii, peste slujirea ta. Rostește cu îndrăzneală viață și vigoare și peste trupul tău, templul Duhului Sfânt. Decide să ieși din fatalism, resemnare, descurajare, blocaj, după un sezon dificil prin care poate ai trecut. El este CALEA, ADEVĂRUL și VIAȚA. Toate acestea trei presupun o decizie: de a-I urma CALEA, de a accepta ADEVĂRUL și de a te conecta la izvorul VIEȚII.
Să ne rugăm cum nu am mai făcut-o până acum pentru cei dragi, nemântuiți, ca ei să ia decizii pentru viață. Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului deschide întotdeauna inimi, crează oportunități și dă o nouă șansă de decizie celui pentru care te rogi de multă vreme.
Este un timp al deciziilor în dreptul fiecăruia, fie pentru mântuire sau slujire, fie pentru viitorul națiunii române aflată într-un moment critic. Alegerea este o „poruncă’’ urmată de făgăduințe (Deuteronom 30:15-16):
„Iată, îţi pun azi înainte viaţa şi binele, moartea şi răul. Căci îţi poruncesc azi să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău, să umbli pe căile Lui şi să păzeşti poruncile Lui, legile Lui şi rânduielile Lui, ca să trăieşti şi să te înmulţeşti şi ca Domnul Dumnezeul tău să te binecuvânteze în ţara pe care o vei lua în stăpânire.”
Alege înțelept și intră în destin.
Tudor Pețan,
Președinte - Alfa Omega TV

Seminar cu Dr. Mark Shaw la Biserica Baptistă Golgota Timişora


Biserica Baptistă Golgota organizează un seminar intitulat ”Onorându-l pe Dumnezeu în corpul meu, învingând păcatul sexual”.

Seminarul abordează tema pornografiei și prezintă câteva modalități prin care acest flagel poate fi învins. Invitat special este Dr. Mark Shaw din SUA, specialist în probleme de adicție.

Seminarul are loc duminică, 16 noiembrie de la ora 10.

Adresa Bisericii Golgota este str. Atena nr.1, în cartierul Vii.

✔ Botez la Biserica Emanuel Torino, Italia

Duminică, 16 noiembrie 2014, începând cu ora 17.00, Biserica Creștină Baptistă ”Emanuel” din Torino din Via Viterbo 119 – Torino, vă invită să participați la un botez nou-testamental, în care un suflet vrea să declare credința lui în Domnul Isus. 
Ne vom bucura de cântări, poezii, predicarea Cuvântului lui Dumnezeu și părtășia pe care putem s-o avem împreună unii cu alții. Vă așteptăm cu toată dragostea!

Oradea se roagă pentru România


Sâmbătă, 15 noiembrie de la ora 19:00, în piața 1 Decembrie (lângă statuia Ostașului Român) sunteți invitați să ne rugăm pentru România. Nu este un miting electoral și nici o acțiune civică ci pur si simplu vrem să ingenunchem împreună. 

Fii binevenit indiferent de opțiunea ta electorală, de vârstă sau religie. Rugăciunea noastră nu va fi pentru un canditat sau altul dar cu siguranta va fi impotriva minciunii, hoției, coruptiei, urii si ipocriziei. Vrem o țară în care dragostea, pacea, munca cinstita si dreptatea sa-si gaseasca locul.

Aduceti cu voi o lumânare pe care o să o aprindem în mod simbolic. Întunericul nu va putea birui niciodată lumina!

Pastor Valentin Dedu: Votați, nu pontați

  • Nota Redacţiei: Valentin Dedu este pastor, editor şi autor. Este licențiat în Teologie, are un master în Sociologie şi unul în Filosofie. Din 2013 este doctorand în Filosofie la Universitatea de Vest, Timișoara. A publicat trei cărți, Îndrăznește să visezi (2007), Păcatul omiterii (2012) și În prezența Lui (2014).

De fiecare dată când mă gândesc la dezastrul din perioada lui Ion Iliescu am imaginea unui conac boieresc de la țară care s-a prăbușit sub ochii mei de copil. La începutul anilor `90, ne jucam în curțile fostului colectiv. Mergeam cu vacile sau cu oile și le lăsam să pască pe acolo în timp ce noi ne jucam Lapte gros și alte jocuri ale copilăriei noastre. Am avut o copilărie frumoasă la țară, însă e ciudat să te gândești la ce a fost și să ți se umple sufletul de amărăciune când îți dai seama ce s-a întâmplat de fapt. În timp ce noi ne jucam și ne petreceam zilele de vară bucurându-ne de libertatea copilăriei în fața ochilor noștri se petrecea un fenomen pe care nu l-am înțeles atunci. Știam că nu putem intra în conac, era ca ceva sfânt. Mai venea câte o mamaie care ne spune despre oamenii care au stat acolo. Povești diverse și misterioase. Chiar noi copiii ne provocam unii pe alții să vedem cine este mai curajos care se apropie mai mult de conac. Însă ceva s-a întâmplat… Gardul conacului a fost rupt. Apoi am văzut că au dispărut ușile. Am intrat într-o zi în conac, mirat că lucrul acesta e posibil, și am văzut o dezordine mare și geamurile sparte. Încă mai erau tocurile de geam și o mobilă veche prăfuită. Nu a trecut mult timp și au dispărut și tocurile de la geam, și țigla de pe casă, și apoi inclusiv cărămida a fost furată. Nu a mai rămas decât un morman de moloz, care în timp a fost acoperit de buruieni. Asta este amintirea mea legată de România lui Iliescu: o Românei în care s-a furat și s-a distrus cât s-a putut de mult.
Iată-ne oameni mari. Avem la rândul nostru copii, și ne dăm seama că părinții noștri nu au reușit să câștige o luptă pe care aveau datoria să o câștige: să ne scape de comunism odată pentru totdeauna, nu să participe la convertirea lui într-o altă formă (cică mai domestică) și la propagarea lui. Trebuia să uităm de Iliescu de mult. Trebuia ca FSN-ul să rămână doar caz de studiu istoric. Trebuia să fim în altă parte din punct de vedere politic și economic.
Acum este rândul nostru. Ce să facem? La fel ca părinții noștri? Să votăm și noi ca ei? Sau să stăm cu mâinile în sân în timp ce sub ochi noștri totul se duce de râpă? Corupția înflorește, justiția este călcată în picioare, tinerii sunt izgoniți din țară… Ce să facem? Să plecăm cu toții? Dar aici este casa noastră? Cât de bună este pâine câștigată pe meleaguri străine, tot mai bună e cea câștigată acasă. Pentru cel plecat totdeauna este un sentiment de durere, de amărăciune, de neînțeles, de departe de casă… trăind regretul că nu poate face în țara lui ceea ce poate face în altă parte, și asta nu onorează cu nimic România.

Pastor Samuel Caba - Alege cu inima si nu cu stomacul!

Ma gandeam daca sa scriu sau nu cateva ganduri cu privire la alegerile ce ne stau in fata duminica aceasta in Romania. Cred ca sunt responsabil inaintea Domnului si dator romanilor pe care ii slujesc in tara si in diaspora, sa conturez o opinie politica sanatoasa cu privire la cine este mai potrivit ca sa fie ales presedintele tarii noastre.

Este adevarat ca mi-as fi dorit un om ca poetul crestin Ioan Alexandru, sau Ioan Ratiu sau pastorul Petrica Dugulescu sa fie candidatul dreptei pentru presedentie dar dupa cum bine stiti, ei au plecat la cele vesnice. Totusi, ei au lasat o mostenire bogata, a valorilor crestine, biblice in politica, valori care azi se pot continua, sper, cu ajutorul lui Dumnezeu prin Klaus Iohannis. 

Cu siguranta nu imi fac nici o speranta ca aceste valori sa se regaseasca la domnul Ponta care a dovedit pana in prezent ca aceste lucruri ii sunt straine. In schimb minciuna si inselaciunea nu constituie o problema pentru el, atata timp cat se afiseza cu persoane potrivite din conducerea unor culte crestine. De asemenea a incercat sa exploateze votul oamenilor pentru care conteaza binele pe moment si nu cel pe termen lung sau ce sa mai zic de cel comun. Ponta a observat ca multi oameni in Romania, gandesc cu stomacul si nu cu inima, unde aceste valori ar trebui sa existe! 

Ar fi nedrept din partea mea sa zic ca toti oamenii care au votat cu Ponta sunt condusi de stomac, cred ca au fost si oameni buni, inimosi, de buna credinta care au votat cu Ponta inselati de gandul ca asa e mai bine pentru tara noastra. Probabil ca acest lucru se datoreaza faptului ca domnul Ponta este foarte iscusit in a distorsiona anumite situatii din Romania, de a prezenta anumite lucruri intr-o maniera gresita, prin minciuna. Minciuna spusa frumos, in mod repetat si de atatea ori a reusit sa pacaleasca multi alegatori.

Dragii mei, va rog sa va rugati pentru Romania si sa nu ignorati acest moment important care ne poate infuenta viata in mod negativ sau pozitiv pentru urmatorii 10 ani. De asemenea va rog sa mergeti la vot si sa votati cu cei ce sustin cu adevarat principiile biblice, morale si crestine in politica si binenteles in viata sociala!

Multumesc!
lector univ. Samuel Adrian CABA
pastor senior Bisericiile Râul Trezirii Romania si diaspora
primvicepresedinte Rugul Aprins Romania

Profides la Biserica Harul Alexandria


✔ Botez la Biserica Baptistă Betania Timişoara

Biserica Baptista Betania Timisoara

Pastor Ron Brown la Biserica Metanoia Timișoara

Biserica Metanoia Timisoara | Metanoia Church Timisoara

Seară de evanghelizare la Biserica Maranata Timișoara


♫ Premieră muzicală: “Sărbătoarea Trâmbiţelor” la Biserica “Betel” Chişinău

În premieră, biserica “Betel” din Chişinău a organizat “Sărbătoarea Trâmbiţelor”

Evenimentul a unit într-un cor de instrumente cinci colective muzicale din toată ţara. Printre acestea se numără: Fanfara Bisericii “Betel” din Chişinău, fanfara Bisericii “Izvorul Vieţii”, fanfara Bisericii “Renaşterea” din Chişinău, fanfara bisericii “Betania” din Bălţi şi fanfara bisericii din satul Pohrebeni.

Pastorul bisericii “Betel”, Anton Plăcintă a menţionat în deschiderea “Sărbătorii Trâmbiţelor” că aceasta este una din cele mai importante sărbători pe care trebuia să le ţină poporul Israel. Scopul acesteia urmărea chemarea poporului la închinare şi laudă înaintea lui Dumnezeu.

✉ Scrisoare misionară: Familia Dubei, Africa de Sud


Este Lucrarea lui Dumnezeu! 

Pierderea pământului strămoșesc, a culturii și a modului de existență din vânat și adunat fructe sălbatice, fiind tratați cu nedreptate și lipsiți de drepturile lor, fiind folosiți ca slugi de alte popoare de-a lungul timpului, a condus popoarele Naro, Gana, și Gui la disperare, deznădejde, dependență de alcool, violență, și la distrugerea familiilor și comunităților lor. Lucrând cu ei întâmpinăm aceste probleme. Participanții din atelierele noastre din Botswana sunt și ei afectați de aceste suferințe. De aceea ne rugăm ca primind Cuvântul lui Dumnezeu în limbile lor, inimile lor rănite să fie vindecate și umplute de bucuria și nădejdea care vin de la Duhul Sfânt, astfel încât Dumnezeu să-i poată folosi pentru restaurarea altora din comunitățile lor. 

După învățarea unei istorisiri biblice participanții o împărtășesc în sat ajutând și pe alții să înțeleagă mesajul evangheliei, așa cum ucenicii erau trimiși altă dată de Domnul Isus. La sfârșit ei se roagă pentru oameni și problemele lor… Un lucrător și participant la atelier a spus: ”Până acum nu am vestit Cuvântul în afara Bisericii, dar acum mergem afară cu Evanghelia. Aceasta va aduce o schimbare în Bisericile noastre!”

✡ Poza și gândul zilei

Vă îndemn, dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii, pentru împăraţi şi pentru toţi cei ce sunt înălţaţi în dregătorii, ca să putem duce astfel o viaţă paşnică şi liniştită, cu toată evlavia şi cu toată cinstea. Lucrul acesta este bun şi bine primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru, care voieşte ca toţi oamenii să fie mântuiţi şi să vină la cunoştinţa adevărului. (1 Timotei 2:1-4)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!