După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 14 noiembrie 2014

Pastor Samuel Caba - Alege cu inima si nu cu stomacul!

Ma gandeam daca sa scriu sau nu cateva ganduri cu privire la alegerile ce ne stau in fata duminica aceasta in Romania. Cred ca sunt responsabil inaintea Domnului si dator romanilor pe care ii slujesc in tara si in diaspora, sa conturez o opinie politica sanatoasa cu privire la cine este mai potrivit ca sa fie ales presedintele tarii noastre.

Este adevarat ca mi-as fi dorit un om ca poetul crestin Ioan Alexandru, sau Ioan Ratiu sau pastorul Petrica Dugulescu sa fie candidatul dreptei pentru presedentie dar dupa cum bine stiti, ei au plecat la cele vesnice. Totusi, ei au lasat o mostenire bogata, a valorilor crestine, biblice in politica, valori care azi se pot continua, sper, cu ajutorul lui Dumnezeu prin Klaus Iohannis. 

Cu siguranta nu imi fac nici o speranta ca aceste valori sa se regaseasca la domnul Ponta care a dovedit pana in prezent ca aceste lucruri ii sunt straine. In schimb minciuna si inselaciunea nu constituie o problema pentru el, atata timp cat se afiseza cu persoane potrivite din conducerea unor culte crestine. De asemenea a incercat sa exploateze votul oamenilor pentru care conteaza binele pe moment si nu cel pe termen lung sau ce sa mai zic de cel comun. Ponta a observat ca multi oameni in Romania, gandesc cu stomacul si nu cu inima, unde aceste valori ar trebui sa existe! 

Ar fi nedrept din partea mea sa zic ca toti oamenii care au votat cu Ponta sunt condusi de stomac, cred ca au fost si oameni buni, inimosi, de buna credinta care au votat cu Ponta inselati de gandul ca asa e mai bine pentru tara noastra. Probabil ca acest lucru se datoreaza faptului ca domnul Ponta este foarte iscusit in a distorsiona anumite situatii din Romania, de a prezenta anumite lucruri intr-o maniera gresita, prin minciuna. Minciuna spusa frumos, in mod repetat si de atatea ori a reusit sa pacaleasca multi alegatori.

Dragii mei, va rog sa va rugati pentru Romania si sa nu ignorati acest moment important care ne poate infuenta viata in mod negativ sau pozitiv pentru urmatorii 10 ani. De asemenea va rog sa mergeti la vot si sa votati cu cei ce sustin cu adevarat principiile biblice, morale si crestine in politica si binenteles in viata sociala!

Multumesc!
lector univ. Samuel Adrian CABA
pastor senior Bisericiile Râul Trezirii Romania si diaspora
primvicepresedinte Rugul Aprins Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.