După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 30 iunie 2014

Flavius Iagăru a plecat la Domnul!

Mult prea devreme, tânărul Flavius Iagăru a plecat la Domnul! 

Avea numai 23 de ani. Peste ceva vreme ar fi trebuit să fie ginere! Hristos însă l-a chemat în veşnicie, unde va fi Mireasă! 

Dumnezeu să-i mângâie familia şi pe Ema, cea care aştepta să-i fie mireasă!



Vezi și materialele informative anterioare:

Rugați-vă pentru Flavius Iagăru!

Reportaj: Fundația Emaus din Suceava - speranța oamenilor fară oameni!

Florin Ianovici: Jurnal de misiune - Târgoviște, Alexandria, Constanța și Urziceni


Ziua a șaptea, Târgoviște

În sfărșit soarele s-a hotărăt să stea toată ziua pe cer. Am plecat din Sibiu cu frații Damian, cu Dan, Narcis și Radu. Am avut o părtășie deosebită. La capăt de drum am înțeles încă o data că numai de Dumnezeu depinde binele nostru.

Am poposit direct la fundație, la Viață și Lumină unde grupul The Messangers au înălțat numele Domnului și au mângăiat sufletele orfanilor. Dumnezeu să le răsplătească pe deplin.

Eu am alergat la aeroport unde m-am întâlnit cu Nelu și Rodica Borodi din Australia, Brisbane. Pe aproape toata durata turneului, cât a mai rămas, vom fi împreună. 

Am ajuns la Târgoviște unde Casa de cultură a fost arhiplină. Atmosfera a fost una de cer. Oamenii au cântat cu sufletul. Cuvântul lui Dumnezeu ne-a învățat cum să trăim între demnitate și smerenie cu ochii la un Dumnezeu suveran.

Cercetarea lui Dumnezeu s-a văzut în răspunsul oamenilor. Pastorii Nelu Horodincă și Nelu Floarea au fost cu noi. Le mulțumim!

Ne așteaptă Alexandria!

Jurnal de misiune
Ziua a opta, Alexandria

Tabăra Logos 2014

Inca mai avem locuri!! Va asteptam cu noi!

Vezi şi alte locaţii în Pagina TABERE


✡ "Duminica aceea" sau "Duminica neagră"

Într-o zi ca aceasta, zi de duminică, 29 iunie 1941, pe o căldură cum rar este în iunie, a avut loc Pogromul de la Iaşi. Metodic şi foarte bine pus la punct a fost planul de a extermina populaţia evreiască. De ce? E o întrebare pe care mulţi au pus-o însă la care răspunsul logic nu e de găsit.

Acea zi de iunie este cunoscută sub două denumiri: "duminica aceea" sau "duminica neagră".

Ură, bătăi, cruzime, moarte, strigăte înăbuşite, multă frică, întrebări nerostite, lacrimi, durere, umilinţă fără margini, sete, foame, căldură mare, dezumanizare, sânge, cadavre, morţi fără număr, miros de var nestins amestecat cu bălegar ....

Nu am înşiruit cuvintele de mai sus fără rost, ele fac partea din istoria noastră, sunt adevăruri, fapte şi sentimente petrecute şi trăite în Iaşi. Dar lucrurile nu s-a oprit aici. Trenurile în care se transportau animale aştepau în gară. Fuseseră "re-amenajate" în aşa fel încât aerul sa pătrundă cu greu în ele. Re-amenajarea însă nu inclusese şi curăţarea lor.

Într-un vagon în care erau trasportaţi doi cai, acum intrau 120-140 de oameni. Au plecat din gara Iaşi pe traseul Podu Iloaiei, Târgu Frumos, Roman şi unul dintre trenuri a ajuns la Călăraşi.
Continuarea AICI

Conferinţă de apologetică cu Khaldoun Aziz Sweis la Sibiu


Vladimir Pustan - Babilon. Noi în el, el nu în noi (29 iunie 2014)


Vezi şi ultimele

Noutăţi Vladimir Pustan

Moise Ardelean despre Riviş Tipei: “Nu va mai fi in conducere, dar va fi cu noi..."

"Rezultatele în urma alegerilor din Comunitatea Regională Penticostală Arad - 28 iunie 2014: 

preşedinte - Moise Ardelean, 
vicepreşedinte - Eugen Micurescu, 
secretar - Ioan Filip

Fratele Moise Ardelean a transmis participanţilor că rămâne la aceleaşi trei obiective: păstrarea credinţei apostolice (“vor fi tot mai multe erezii, provocări si falsuri; sa rămânem la Scripturi”); unitatea frateasca (“să nu fim numai împreună ci sa fim şi una.”); să continuăm evanghelizarea (“să crească numărul de biserici”).

Moise Ardelean: “Eu vreau sa am în continuare principii, chiar dacă uneori pierd. Voi apăra slujitorii întodeauna, cu 2 excepţii: când e vorba de păcat şi de abandonarea credinţei apostolice. Nu am sa acopăr păcatul niciodată”.

Moise Ardelean despre Riviş Tipei: “Nu va mai fi in conducere, dar va fi cu noi: ca pastor la biserica Betania şi cadru didactic la facultatea Betania. Îi dorim sănătate, viaţă lungă şi fericită!.”
Moise Ardelean: “Nu exista alternativa la CCPR.”

Congresul CCPR pentru alegerea conducerii centrale se va desfăşura tot la Arad în lăcaşul Bisericii Gloria în data de 7 Noiembrie 2014."


✡ Poza și gândul zilei

Veţi scoate apă cu bucurie din izvoarele mântuirii şi veţi zice în ziua aceea: „Lăudaţi pe Domnul, chemaţi Numele Lui, vestiţi lucrările Lui printre popoare, pomeniţi mărimea Numelui Lui! Cântaţi Domnului, căci a făcut lucruri strălucite: să fie cunoscute în tot pământul! Strigă de bucurie şi veselie, locuitoare a Sionului, căci mare este în mijlocul tău Sfântul lui Israel.” (Isaia 12:3-6)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Conferinţa "Arta Căsniciei" la Galaţi

4-5 iulie 2014, Biserica Baptistă Creștină Sfânta Treime, str George Coșbuc nr 34, Galați

Prin „Arta Căsniciei”, am pus împreună învățături de specialitate, povestiri relevante, interviuri cu oameni de pe stradă, mici scenete pline de umor și multe alte lucruri pentru a descrie atât provocările cât și frumusețea planului lui Dumnezeu. 

Acestă conferință conține multe proiecte care te ajută să pui în practică lucrurile pe care vei învăța, în cele șase sesiuni video dinamice:

DRAGOSTEA Apare:Scopul și planul lui Dumnezeu
DRAGOSTEA Pălește:Cum să învingi izolarea
DRAGOSTEA Dansează:Îndeplinirea responsabilităților
DRAGOSTEA Se Clatină: Comunicare și conflict
DRAGOSTEA Sfârâie: Experimentând adevărata intimitate
DRAGOSTEA Continuă:O moștenire durabilă
Sunteți gata pentru a face o operă de artă din căsnicia dumneavoastră prin „Arta Căsniciei”.