După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 30 iunie 2014

Florin Ianovici: Jurnal de misiune - Târgoviște, Alexandria, Constanța și Urziceni


Ziua a șaptea, Târgoviște

În sfărșit soarele s-a hotărăt să stea toată ziua pe cer. Am plecat din Sibiu cu frații Damian, cu Dan, Narcis și Radu. Am avut o părtășie deosebită. La capăt de drum am înțeles încă o data că numai de Dumnezeu depinde binele nostru.

Am poposit direct la fundație, la Viață și Lumină unde grupul The Messangers au înălțat numele Domnului și au mângăiat sufletele orfanilor. Dumnezeu să le răsplătească pe deplin.

Eu am alergat la aeroport unde m-am întâlnit cu Nelu și Rodica Borodi din Australia, Brisbane. Pe aproape toata durata turneului, cât a mai rămas, vom fi împreună. 

Am ajuns la Târgoviște unde Casa de cultură a fost arhiplină. Atmosfera a fost una de cer. Oamenii au cântat cu sufletul. Cuvântul lui Dumnezeu ne-a învățat cum să trăim între demnitate și smerenie cu ochii la un Dumnezeu suveran.

Cercetarea lui Dumnezeu s-a văzut în răspunsul oamenilor. Pastorii Nelu Horodincă și Nelu Floarea au fost cu noi. Le mulțumim!

Ne așteaptă Alexandria!

Jurnal de misiune
Ziua a opta, Alexandria

Am plecat cu inima strânsă spre Alexandria. Biserica penticostală trece prin frămăntări. De curând prezbiterul Beni Cioară s-a implicat în slujirea bisericii. Sunt multe răni și tristeți în Alexandria. Dumnezeu să lase balsam sfânt.

Am colaborat excelent cu biserica creștinilor dupa Evanghelie. Mulțumesc Aurel pentru dragostea și credincioșia ta. M-am bucurat să îmi reântâlnesc un bun colaborator, pe pastorul Octavian Ivănică care are aceiași prospețime a dragostei pentru Dumnezeu. Le mulțumim surorilor din biserica baptistă care ne-au răsfățat culinar.

Sala Polivalentă a numărat aproape 700 de oameni care au venit cu mult timp înainte de începerea programului. Alături de noi au fost Marian Mocanu cu vioara sa, Alex Tașcu si Magda Popescu care ne vor însoți pe partea de sud a turneului. 

Atmosfera a fost caldă și plină de bucurie. Oamenii s-au închinat lui Dumnezeu cu atâta dor. Unde sunt multe necazuri e mult dor de cer. Unde este multă sărăcie pământească e multă bogăție duhovnicească. Nu că ar fi o regulă dar așa am simțit Alexandria.

Cuvântul lui Dumnezeu ne-a purtat în fața unei alegeri, aceea de a răspunde sau nu dragostei lui Dumnezeu. Au ieșit la altar multe suflete. Nouă dintre ele au mărturisit credința in jertfa ispășitoare a Domnului Isus Hristos. Lăudat să fie Isus!

Am plecat cu bucurie! Ne așteaptă Constanța!

Jurnal de misiune,
Ziua a noua, Constanța

Se anunță o nouă zi ploioasă. Dar aproape de începerea programului s-a înseninat și a fost soare. 

Mircea Frătuțescu. E un nume care pentru mine are o rezonanță aparte. L-am cunoscut la Linz unde slujea unei biserici numeroase, într-o țară considerată la această oră ca fiind înfloritoare din punct de vedere economic. 

După prima slujire pe care am avut-o la Linz, Mircea m-a dus la aeroport. În tot timpul îmi vorbea despre o nemulțumire sfântă. Se temea că s-a blocat pe undeva în slujire. Dumnezeu i-a vorbit să lase totul și să vină in sudul țării ca să lucreze pentru mântuirea sufletelor. 
L-am găsit strălucind și radiind de bucurie și pasiune pentru Dumnezeu. Mi-a vorbit despre planurile sfinte, mi-a arătat o locație centrală unde va fi noua biserică care mai are nevoie de vreo 30.000 de euro pentru a porni. Avem un Dumnezeu care vorbește și astazi. Important e să îl auzim și să fim dispuși să lucrăm pentru el.

Sala casei de cultură a fost aproape plină dar prezența Domnului a fost deplină. Pastorul Lucian Rotaru a deschis programul și îi mulțumim pentru susținere. Mesagerii au slujit atât de frumos. Dan a avut o mărturisire emoționantă care a adus un fior sfânt in inimi. 

Cuvântul lui Dumnezeu a vorbit despre dragostea imensă și atotcuprinzătoare a lui Hristos. În genunchi am căutat fața Domnului cu o mulțime mare de oameni.

A fost o seară extraordinară! Apoi am cazat la pensiunea Alfa a lui Vali Roșu care este o minune a Domnului, un om pe care Dumnezeu l-a smuls din ghearele celui rău ca să il facă o nestemată a Lui. Mulțumim Vali!

Mulțumim Hristoase! Ne așteaptă Urziceni!

Jurnal de misiune
Ziua a zecea, Urziceni

Pe un soare arzător ne-am îndreptat către Urziceni. Am slujit afară, în aer liber, în fața Casei de cultură unde s-au adunat vreo 250 de oameni. Pastorul Costel Grămadă este in State dar ne-a transmis dragostea lui prin soția sa Loredana. Domnul să fie cu tine Costel!

Nu e ușor să slujești in Urziceni. Biserica din loc numără în jur de 50 de credincioși. E o zonă în care religiozitatea se împletește cu superstițiile. Un teren greu pentru Evanghelie. Dar Dumnezeu a fost prezent. 

Imnurile și cuvântul lui Dumnezeu au atins inimi. S-a vestit un Dumnezeu al sfințenei și dăruirii de sine. Inainte să termin predica, o femeie, Mihaela, a alergat spre mine plangănd. Rostea mereu aceleași cuvinte. ,,mulțumesc Hristoase, mulțumesc Hristoase!”

Multe mâini s-au ridicat spre Dumnezeu ca o rugăciune de predare a vieții în mână Lui! Dumnezeu fie slăvit!

Suntem obosiți și fericiți. Ne așteaptă Ploiești!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.