După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 5 iunie 2014

Aniversare Alfa Omega TV – 20 de ani de misiune prin media în România


Joi si vineri, 5-6 iunie 2014, vom avea doua emisiuni speciale aniversare pentru a marca 20 de ani de existenta a Alfa Omega TV, si 8 ani de emisie a canalului TV ce a inceput sa emita in 2006, de Rusalii. Fiti alaturi de noi in acest moment deosebit cand sarbatorim ceea ce Dumnezeu a facut in acesti 20 de ani.

DUPĂ 20 DE ANI...

După înființare, în 1994, ani de zile Dumnezeu ne-a dat să facem lucruri simple, traduceri de programe, vânzări de casete video, distribuție de emisiuni creștine la stații comerciale din România. O facem si acum dar la un alt nivel. Apoi prin anul 2000 am început să producem emisiuni TV proprii, s-a născut programul nostru reprezentativ Calea, Adevărul și Viața, la început LIVE, pe o stație locală din Timișoara, redifuzat în numeroase orașe.
Domnul a deschis uși pentru distribuire de programe la stații cu acoperire națională și prin satelit, a inițiat proiecte media noi, de pionierat, în zona web/internet.
Pentru prima dată, într-un raport de misiune, în 1998, scriam despre viziunea primită de la Domnul de a lansa un canal satelit cu emisie permanentă, 24 ore zilnic, cu acoperire europeană. Ne-a trebuit multă credință și o permanență a rugăciunii ca să lăsăm să crească aceste promisiuni în inima noastră... În iunie 2006, a fost lansat canalul satelit Alfa Omega TV, cu emisie permanentă 24 ore, 7 zile pe săptămană, primul de acest gen din Europa de Est...
În anii următori, după ce perioade îndelungate ne-am mutat sediul dintr-un loc într-altul, am început construcția “casei Alfa Omega“, un centru de media care astăzi adăpostește studioul de televiziune si celelelte departamente și activități de media.
Deseori sunt întrebat: Cine vă finanțează? Răspund invariabil: Domnul! si adaug: Ceea ce El inițiază, El și finanțează. Și o face prin copiii Lui. Zeci, sute de persoane, organizații, prieteni, au fost folosiți de Domnul în sprijinirea și dezvoltarea lucrării Alfa Omega de-a lungul anilor. Nimeni nu își poate asuma azi, la acest moment de bilanț, vreun merit, nici măcar noi, cei care de 20 de ani administrăm resurse și dăm direcție lucrării. Este lucrarea Lui! Inițiată prin revelație, dezvoltată prin credință și susținută prin rugăciune.
Alfa Omega TV este o misiune prin media, parte din marea trimitere - vestirea Evangheliei si edificarea credincioșilor, reflectând și ceea ce El face în această vreme în România!
Tudor Pețan


CINE SUNTEM SI CE FACEM

Alfa Omega TV este o lucrare creștină de media fondată în anul 1994, cu largă deschidere interconfesională. Scopul nostru principal este să facem misiune prin mijloace media, să atingem români din țară și din străinătate și să avem impact asupra comunității creștine din Balcani și din Estul Europei.
Suntem parte din lucrarea de misionariat a României și Europei prin:

24 ore de rugăciune la Biserica Metanoia Timişoara


Botez la Biserica "Betel" Rebrișoara, jud. Bistrița-Năsăud

Gili Indrie la Biserica Baptistă Cetatea Alba Iulia


Kilometrul Zero la Biserica Emanuel Bucureşti‎


Evenimentul consta in mai multe intalniri de evanghelizare dedicate tinerilor.

Incepe de azi, orele 19.00.

Programul contine parti muzicale dar si mesaj respectiv dialoguri despre diferite teme de mare relevanta pentru tineri.

Intrarea este libera !

Biserica Emanuel Bucuresti

Citeşte online Revista CREȘTINUL AZI

Click pe copertă pentru a răsfoi online revista!

Nicolae Geantă și Frații de la Boldești la Orăștie

www.nicolaegeanta.blogspot.ro

Botez la Biserica Baptistă Betel Mediaș


• Nicolae Geantă: David și expunerea la risc

"Gad s-a dus la David şi i-a zis: „Aşa vorbeşte Domnul: „Primeşte: 12 sau trei ani de foamete, sau trei luni în timpul cărora să fii nimicit de potrivnicii tăi şi atins de sabia vrăjmaşilor tăi, sau trei zile în timpul cărora sabia Domnului şi ciuma să fie în ţară, şi îngerul Domnului să ducă nimicirea în tot ţinutul lui Israel. Vezi acum ce trebuie să răspund Celui ce mă trimite.”1 Cronici 21:11-12

David e pus de Dumnezeu în fața unei decizii fără ieșire. Păcătuise recenzând poporul iar Iehova nu i-o ceruse. Orice ar fi ales, nota de plată era colosală. Poporul putea piere de tot!

Proorocul Gad îi propune să aleagă intre trei ani de foamete, trei luni de asediu al vrăjmașilor și trei zile de ciumă! Regele, care și-a recunoscut vina, a ales ciuma. De ce? Dacă alegea foametea el nu s-ar fi expus riscului. Cămările împărătești erau înțesate de provizii. La palat foametea ar fi lovit la urmă. Dacă alegea calea războiului David nu s-ar fi expus la risc. Noi știm că în lupte "regii se ceartă și soldații pier". Astfel a ales ciuma. Boala nu alege, nu face diferența între rege și sărac.

Dumnezeu iubește pe cei ce acceptă riscuri. Chiar El e riscat întrupându-se în om.

Misiunea Countryside - Aniversare 20 de ani de existență


În acest weekend vom sărbători 20 de ani de existență și lucrare 
ai Misiunii Countryside (Countryside Mission)
Invitat: fr. Matei Istudor, păstorul bisericii Gwinnett Romanian Baptist Church

Cleveland Romanian Baptist

Emil Bartoş şi Nick Tacu la Biserica Golgota Arad


Mina Ianovici: Despre sens şi rugăciune


Ca să putem merge zi de zi mai departe avem nevoie de ceva care să ne susţină. Avem nevoie să ştim că viaţa noastră are un sens, altul decât acela de a merge cinci zile pe săptămână la serviciu, de a face mâncare, curăţenie, de a o lua de la capăt cu toate, iar şi iar. Totul este ca o roată care se tot învârte, iar atunci când ni se întâmplă ceva deosebit, înseamnă că am încurcat-o, că am dat de necaz.

Ne străduim să ne facem viaţa mai bună, nouă şi dragilor noştri, aşa cum înţelege fiecare, dar simţim nevoia să ştim că suntem mai mult decât viermele, care roade cât poate, de unde poate şi în urma lui nu rămâne decât pagubă. Vrem să rămână după noi ceva bun, nesupus pieirii. Vrem să slujim unei valori indiscutabile, aflate deasupra a ceea ce este obişnuit. Când prin ceea ce faci în mod primordial urmăreşti propăşirea ta, a altuia, a unei idei înseamnă că acel ceva este sensul vieţii tale.

Sensul vieţii trebuie să fie un ideal căruia să îi slujim. Nu faceţi din oameni scopul vieţii voastre, pentru că veţi regreta. Imperfecţiunea omului este incompatibilă cu idealul. Orice om are părţi bune şi părţi mai puţin bune. Nici tu nu eşti minunat, nici soţul sau soţia, nici copilul, nici eu, niciun om, oricare ar fi el.

Din când în când vedem la televizor pe unii care ne spun unde trebuie să ne căutăm fericirea, cum trebuie să ne petrecem timpul. Ştiţi voi compromisurile pe care le duc în spate? La scurt timp după ce ne arată ce frumoşi şi fericiţi sunt aflăm că divorţează. După ce nu mai este credibilă o mască e abordată alta. Este cumva media un mare spectacol, iar noi suntem naivii care cred ce se spune acolo?

Să facem din Dumnezeu scopul vieţii noastre şi nu vom regreta. Să ne rugăm şi să citim biblia. Există progres şi în rugăciune. Ea modifică strucrura interioară a omului. Din depresiv şi anxios poţi ajunge puternic prin rugăciune stăruitoare. Din nervos poţi deveni calm, din zgârcit –darnic, din nemulţumit – mulţumit, din neîmplinit împăcat cu viaţa ta. De fapt, ceea ce ne doare nu este ceea ce ni se întâmplă, ci felul cum percepem ceea ce ni se întâmplă.

Rugăciunea ne scapă de cel rău şi de noi înşine.( Că nu e o bucurie nici să fii tu însuţi.) Rugăciunea aduce binecuvântare, mântuire, schimbă viaţa. Dacă ar fi ca la un moment dat, pentru un motiv oarecare, să nu mă mai pot ruga de atunci înainte, aş prefera ca acela să fie ultimul moment al existenţei mele. Fără rugăciune, eu însămi aş fi cel mai mare rău al vieţii mele. Rugăciunea aşează gândurile şi stabileşte priorităţile. 

Când vă rugaţi, nu o faceţi expeditiv. Daţi timp lui Dumnezeu să vorbească inimilor voastre. Fiţi receptivi la voia Lui. Dumnezeu de cele mai multe ori nu e de părerea noastră. Cât sunt de departe cerurile de pământ, aşa sunt de departe gândurile oamenilor de gândurile lui Dumnezeu. Lucrarea principală a rugăciunii este propria transformare, după care urmează împlinirea celor cerute. Dar şi aceasta din urmă are pentru Dumnezeu o ţintă spirituală. Fiţi flexibili, ca să vă puteţi transforma după voia Lui. Inflexibilul se crede superior celorlalţi, are o formă de mândrie şi de răutate. El se saboteză singur, nu mai are nevoie de duşmani. Înţeleptul este uşor de înduplecat (în cele bune).

E adevărat că Dumnezeu nu se vede, dar El ne iubeşte şi ne este aproape. Alţii se văd şi ne fac să ne simţim atât de singuri şi de străini. Nu îl vem pentru că nu avem nevoie de lucrul acesta. Pe cea mai bună prietenă a mea am văzut-o la doi ani după ce am început să vorbim la telefon. Se ruga pentru mine, postea, avea mereu un cuvânt bun de spus. Iar eu încercam să răspund frumos bunătăţii ei. Nu m-a interesat cum arată, pentru că lucrul acesta nu avea nicio importanţă în relaţia noastră. 

În lipsa rugăciunii viaţa noastră se desprinde de Dumnezeu şi nu realizăm totdeuna acest lucru. Omul bine intenţionat când greşeşte este în eroare. Fără rugăciune rămânem în eroare, lucrurile se amestecă, nu mai deosebim clar binele de rău, iar atunci când ştim ce e bine nu avem şi puterea de a-l urma. Cel rău are suficientă răbdare pentru a întinde fiecăruia cursa potrivită. Nicio slăbiciune a omului nu rămâne neexploatată de el. Scopul lui este să greşim, să păcătuim, să ne pierdem. Claritatea în gândire este obţinută prin rugăciune şi citirea cuvântului lui Dumnezeu. Poate eşti ocupat şi nu ai timp. Dar dacă nu ai timp, de ce să renunţi tocmai la timpul de rugăciune? Aceasta e activitatea cea mai puţin importantă pentru tine? Cine nu se roagă, nu se roagă pentru că nu vrea, indiferent de explicaţia cu care îşi leagănă conştiinţa. Toţi avem un timp oarecare la dispoziţie şi facem cu el ce ne este drag.

Am cunoştinţe foarte ocupate, harnice care nu prea au timp de rugăciune. Eu ştiu cum şi-ar putea reorganiza timpul ca să se poată ruga. Lor li se pare că nu au alternativă. Eu cred că tot prin rugăciune poţi obţine şi posibilitatea de a te ruga, atunci când nu ai timp sau spaţiu. Iar ceea ce spun este ce am trăit şi am văzut, că nu are nimeni nevoie de teorie. Toţi simţim nevoia ca cel care ne spune ceva să fi experimentat el însuşi ceea ce ne spune, ca să nu trăim gluma aceea românească, tristă, care zice că cine nu ştie nici pentru el învaţă pe altul.

Să fim înţelepţi, 
Mina Ianovici

Sărbătoarea Rusaliilor în Parcul Rozelor din Timişoara


Biserica Penticostală Elim Timişoara organizează, cea de-a XI - a ediţitie a Sărbătorii Rusaliilor, un serviciu religios ce se va desfăşura, luni, 09 iunie 2014, a doua zi de Rusalii, în Amfiteatrul din Parcul Rozelor, între orele 18:00 - 21-00. 

Programul va cuprinde în prima parte cântări interpretate de grupuri şi formaţii muzicale ale bisericii, iar în partea a doua va fi prezentat un mesaj biblic adecvat acestei mari sărbători creştine, de către dr Stefan Sos din Canada.

La acest eveniment religios vor participa, ca de fiecare dată, şi celelalte biserici creştine din oraşul Timişoara şi din judeţul Timiş. 

Programul va putea fi urmarit si live clik aici

Intrarea este liberă.

Biserica Filadelfia din Chișinău sărbătorește 20 de ani de existență

Avem convingerea ca Dumnezeu ne ajuta sa aducem la cele două adunari numarul de 4000 oameni, din care 600 de oaspeti pentru prima data, indentificabili. Suntem angajati pentru a face tot ce putem mai bine pentru înrolarea lor în procesul de ucenicizare, în asa fel încat sa devina oameni de încredere ai lui Dumnezeu. Stim ca Domnul este de partea noastra si Duhul Sau cel Sfant ne inspira si ne împuterniceste. 

Ne puteti urmari in direct pe internet, la ora 10:00 in limba romana si la ora 13:00 in limba rusa, accesand: www.filadelfia.md/on-line. Doamne ajuta!

“Ii multumim insa lui Dumnezeu, care ne conduce intotdeauna la biruinta, in Cristos, si raspandeste prin noi in orice loc mireasma cunoasterii Lui.” (2Corinteni 2:14 NTR)

In serviciul Regelui Suprem,

Doru Cirdei, pastor coordonator

AFR: "Cu toţii suntem dezamăgiţi de rezultatele alegerilor..."

Zilele care s-au scurs de la alegerile europarlamentare din 25 mai au fost zile de reflectie pentru multi dintre noi, inclusiv pentru miscarea pro-familie si provita din Romania cit si pentru AFR. Cu totii suntem dezamagiti de rezultatele alegerilor si de inabilitatea aparenta a miscarii profamilie din Romania de a pune candidati pro-familie in Parlamentul European. Dezamagirea este cu atit mai mare cu cit o astfel de oportunitate apare doar o data la cinci ani si considerind, in plus, ca candidati pro-familie si pro-valori au fost. Ne intrebam, deci, caror factori i se datoreaza acest esec?     
                                 
Miscarea pro-familie si pro-viata din Romania e vasta. Asta a fost constatarea dlui Costea pe parcursul campaniei electorale, o opinie care probabil e impartasita si de dl Capsali. Majoritatea covarsitoare a cetatenilor Romaniei, fara deosebire de origine etnica, apartenenta politica ori religioasa sunt, cel putin declarativ, provalori si profamilie. Bazinul electoral pentru candidati provalori, deci, exista. In plus, au existat candidatii independenti care au candidat pe o platforma strict pro-familie si pro-valori. Candidatii si-au facut treaba. Au facut campanie cu sarguinta, au cheltuit resurse imense, energie, au mobilizat grupuri vaste de oameni, au transmis un mesaj pro-valori foarte clar, dar cu toate acestea au esuat. Consideram, in consecinta, ca motivul principal pentru care nici unul nu a reusit sa indeplineasca pragul electoral de 3.2% a fost lipsa de participare la vot a cetatenilor cu orientare pro-valori, ori faptul ca multi dintre ei si-au dat votul partidelor politice. In consecinta, si din nefericire, multi cetateni cu vederi pro-familie au contribuit la plasarea in Parlamentul European a unui contingent de europarlamentari romani care in vasta lor majoritate sunt anti-valori, anti-familie, pro-avort, si impartasesc o ideologie valorica anticrestina.

Este posibil ca 2014 sa fi fost ultima sansa pentru miscarea pro-familie si pro-viata din Romania de a plasa in Parlamentul European europarlamentari romani care sa le promoveze valorile cu impact. Este posibil ca in urmatorii cinci ani involutia valorilor la nivel de politica unionala sa atinga un nivel atit de serios si degradat incit reintoarcerea la normal sa fie aproape imposibila. Daca pina la 25 mai 2014 puteam usor blama partidele politice pentru lipsa de interes fata de valori si promovarea lor la nivel unional, acum parte din blama trebuie sa fie purtata si de miscarea pro-valori din Romania: indiferenta si comoditatea au consecinte.  

Si lucruri bune, insa, s-au intimplat pentru miscarea pro-familie cu prilejul europarlamentarelor. Europarlamentarele 2014 a fost prima ocazie in care candidati pro-valori au candidat pe o platforma strict pro-valori. Impreuna, candidatii pro-valori si Partidul Noua Republica, care si el a inclus un program pro-valori in platforma lui, au primit peste 100000 de voturi, adica aproape 2% din toate voturile exprimate. Fara indoiala, miscarea pro-familie poate cu usurinta da mult mai multe voturi. Pe linga asta, a fost lansata o viziune care nu mai poate fi oprita. De acum inainte, la fiecare alegeri, fie nationale ori unionale, miscarea profamilie trebuie sa-si afirme pozitiile si candidatii ei. Miscarea politica independenta din Romania trebuie si ea sa creasca. Este de lamentat ca doar 32% din electoratul Romaniei a participat la votul din mai 25. Foarte probabil ca majoritatea din cei 78% care nu au participat au facut-o pentru ca se simt alienati de politica romaneasca si de modul in care politica se practica in Romania. Clasa politica si partidele politice din Romania trebuie sa faca un efort sustinut pentru a asigura participarea in procesul politic al Romaniei a unui numar cit mai mare de cetateni. Din asta toti avem de castigat: democratia romana, statul de drept, interesele noastre si Romania.

Incotro? AFR si-a facut contributia cu cinste si demnitate. A plasat un candidat independent la europarlamentare care sa promoveze interesele miscarii pro-familie in Parlamentul European. Rezultatele dezamagesc dar drum inapoi nu e. Doar inainte. Trebuie sa privim inspre viitor cu confidenta si sa actionam cu perseverenta. Sa invatam din greselile trecute si sa actionam mai hotarit si cu discernamint in viitor. AFR va continua sa-si aduca aportul la promovarea valorilor in spatiul public, atit in Romania cit si in Uniunea Europeana.

✡ Poza și gândul zilei

Să știți că Domnul este Dumnezeu! El ne-a făcut, ai Lui suntem: noi suntem poporul Lui și turma pășunii Lui (Psalmii 100:3)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

UPDATE: Alin şi Florina Jivan la Biserica Bethel Ploieşti













La evanghelizarea cu Florin Ianovici şi Eugen Filote, vor sluji prin cântare

Va aşteptăm cu drag!