După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 28 mai 2014

Florin Ianovici - Nădejdea (18 Mai 2014)


Vezi şi ultimele

Noutăţi Florin Ianovici

Gabi Zăgrean la Săud, jud. Bihor

Biserica Penticostală "Speranța" Ştei împreună cu Biserica Penticostală Săud vă invită mâine 29.05.2014 începând cu orele 18.00 să participați la o seară specială de evanghelizare.

 Evanghelizarea va avea loc în aer liber (cort) la intrarea în satul Săud, comuna Bunteşti lângă sala de sport. 

Invitați : Pastor GABRIEL ZĂGREAN (Beclean-Bistrița Năsăud) şi Grupul ELIM HARMONY (Timişoara). 

Scrisoare misionară: Sami Şoldan, Mongolia

Dragi fraţi şi surori,

 Vă mulţumesc pentru rugăciunile voastre pentru Mongolia şi Îl rog pe Domnul să menţină în inimile voastre interesul pentru lucrarea Sa de aici şi de oriunde se desfăşoara ea.

   Evanghelizare cu studenţii:

  Am început să lucrez ca profesor de engleză într-o universitate de aici. Acest nou loc de muncă mi-a adus mai multe avantaje: în primul rând urmează să primesc viza prin această universitate apoi este o ocazie de a lucra cu studenții de aici. Am început un studiu biblic cu unii studenţi şi profesori şi Domnul îmi dă satisfacţia să văd că multi sunt deschişi pentru mesajul evangheliei. Rugați-vă ca Domnul să prelucreze inimile lor prin Duhul Său.

   Evanghelizare prin sport

   Am deschis un nou punct de lucru într-o nouă locaţie, într-o zonă diferită a orașului. Am avut multe bătăi de cap cu amenajarea încăperii pe care am închiriat-o, însă acum avem dificultăți în a ne relaţiona cu oamenii din zonă și a iniţia un nucleu de oameni cu care să ne întâlnim regulat şi cu care să împărtășim evanghelia. Rugați-vă ca Domnul să ne ajute să depășim acest blocaj şi să ne dea oportunități în această zonă complet diferită.

  Curs de engleză cu lucrătorii CEF (AMEC) Mongolia

  Am început un curs de limba engleză cu lucrătorii CEF Mongolia. Ne întâlnim de două ori pe săptămână pentru câte 2 ore. Majoritatea dintre ei sunt la un nivel începător şi uneori este foarte frustrant, dar este o lucrare importantă. Întâlnirile cu ei sunt de asemenea o ocazie să împărtășim unii cu alţii din provocările şi satisfacțiile lucrării în care suntem implicați. Rugați-vă pentru acești lucrători mongoli care lucrează cu devotement, în condiții destul de precare şi cu resurse financiare reduse.

  Tabere

 Continuați să vă rugați pentru taberele din această vară:
• pentru bugetul acestor tabere care nu este acoperit încă
• pentru echipa care urmează sa vină să ne ajute ( unii dintre ei de asemenea nu au acoperite toate nevoile financiare)
• şi nu în ultimul rând pentru participanţii necredincioşi care vor veni, ca Domnul să
pregătească inimile lor pentru mesajul care le va fi transmis.

  Vă multumesc din nou pentru  orice efort  depus, susţinând această lucrare. Îi sunt extrem de recunoscător Domnului pentru fiecare din voi. El să primească toată gloria!

                                              Samuel Șoldan
Samuel este originar din Vama și este absolvent al Școlii Biblice Pacea din Șelimbăr și al Școlii de misiune Kairos. După o călătorie pe termen scurt în 2010 în Mongolia, Samuel s-a hotărât să se întoarcă aici și să îl slujească pe Domnul pe termen lung.
Pentru a susține și financiar lucrarea în care este implicat Samuel Șoldan, sunt deschise următoarele conturi:

BRD RON:  RO98BRDE340SV40275453400, 
EUR: RO94BRDE340SV40275533400
Sucursala Câmpulung Moldovenesc str. Piaţa Arboroasă, nr.1
Adresa de contact: samisoldan@gmail.com
Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Conferinţa femeilor cu Eugenia Roşian la Biserica AGAPE Ploieşti


Lansarea oficială a postului Radio 9FM la Moldova Nouă

Sâmbătă, 31 mai, de la ora 18:00, la Casa de Cultură din Moldova Nouă va avea loc lansarea oficială a postului Radio 9FM, 106,6 Mhz. 

La eveniment vor participa mai mulți invitați speciali: dl. Virgil Achihai, Președintele Alianței Evanghelice din România, pastorul Ionel Tuțac, secretarul general al Uniunii Bisericilor Baptiste din România, dl. Lucian Despa, directorul general al Radio Vocea Evangheliei, precum și pastori de la mai multe biserici din Timișoara și din zona Clisurii. 

Vor cânta grupurile Grace Singers din Lugoj și Eclesiast Quartet, Timișoara. Mesajul principal va fi susținut de pastorul Ionel Tuțac.
Sursa: AICI

Botez la Biserica EFRATA Oradea


Duminica, 01 iunie 2014, de la ora 08:30, la Biserica Penticostala EFRATA Oradea, str. Dobrogei nr. 1/A, va avea loc un serviciu special de botez nou testamental unde 18 suflete isi vor depune marturisirea de credinta.

 Invitat special va fi pastorul Jean Chiforeanu, de la Biserica Crestina Baptista Maranata Timisoara.

Botez la Biserica Penticostală Ineu de Criș, jud. Bihor

Duminica, 01 iunie 2014, 
de la ora 09:00, 
Biserica Penticostala 
din localitatea Ineu de Cris, jud. Bihor, 
organizeaza un serviciu special de 
botez nou testamental

Botez la Biserica Moldovenească din Chieri, Italia

Prin harul Domnului, Biserica Creştină Baptistă Moldovenească “Lumina Lumii” din Chieri va avea un serviciu de botez Nou-Testamental, duminică 01 iunie 2014 începând cu ora 10:00. Cinci suflete vor aduce mărturia lor publică că Domnul Isus le-a schimbat viaţa! Vă aşteptăm cu toată dragostea să vă bucuraţi împreună cu noi!

✡ Mărturii din Israel - Azi: Pastor Mihai Mihuţ

“Slavim pe Domnul pentru oportunitatea pe care ne-a oferit-o sa vizitam Tara Sfanta – Israelul.

Apreciem slujirea lui Daniel si managementul lui Mihail.

Ne-am simtit minunat in aceste zile, vizitand locurile pe unde a calcat Fiul Lui Dumnezeu – Domnul Isus Mantuitorul nostru. Aceasta vizita ne motiveaza acum si mai mult la dedicare deplina, si o slujire mai eficienta. Este mare har sa calci pe urmele lasate de Fiul lui Dumnezeu, care a trait si a umblat pe pamant ca om pentru a realiza mantuirea noastra. A fost atat de minunat si speram sa mai avem ocazia sa revenim in Israel.”

Cu deosebita consideratie si dragoste in Cristos,
Fam. Mihai si Irina Mihut (fr. Mihut, presedintele Comunitatii Bisericilor Crestine Baptiste din Caras-Severin)


NewsNet Creştin işi propune să vă amintească permanent că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel. 


Prin urmare, pe lângă Poza si Gândul Zilei şi Albumele cu imagini din Israel publicate aici, pe acest portal veţi putea citi ocazional şi impresiile de călătorie din Israel furnizate de către Agenţia Oxentia Tourism sau de către cititorii noştri care au fost în diverse pelerinaje în Ţara Sfântă.

Aceste materiale sunt grupate sub genericul "Mărturii din Israel" şi le puteţi descoperi rapid în pagina ✡ Creştin ProIsrael 

Botez la Micherechi, Ungaria

Dacă mărturisești deci cu gura ta pe Isus Hristos ca Domn și dacă crezi în inima ta că Dumnezeu L-a înviat din morți, vei fi mântuit!”  (Romani 10:9)

 Cu voia lui Dumnezeu, în ultima Duminică din Florar, la Biserica Baptistă din Micherechi, patru suflete au împlinit acest îndemn al apostolului Pavel și L-au mărturisit pe Isus Hristos ca Domn și Mântuitor.

În popor se spune: „Mai e Rai”! Botezul nou-testamentar din Duminica zilei de 25 mai a adus bucurie în cer și pe pământ, în Biserica Domnului din Micherechi și în casele noilor membrii: Iova Gheorghe și soția Ileana, Iova Eva și Netea Maria. 

La acest eveniment au participat, alături de comunitatea creștină a bisericii baptiste din localitate, numeroși consăteni, oaspeți din bisericile baptiste din Jula, Bekescsaba, Șarcad, precum și oaspeți din România. Din partea autorităților locale din Micherechi au răspuns invitației pastorului Petrică Crețu, doamna primar Margareta Tat, împreună cu domnul viceprimar Berci Netea. 

Cuvântul Domnului a încurajat prin mesaj pe toți ascultătorii și în mod special pe noii membri ai bisericii care primit îndemnul să rămână statornici în Jertfa biruitoare a Domnului Isus Hristos. Predicat din Evanghelia după Luca (7:18-30), de către pastorul bisericii, Petrică Crețu, professor de religie la Colegiul Național „Teodor Neș” din Salonta, mesajul lui Dumnezeu a prezentat contrastul atât de actual dintre acțiunile învățătorilor Legii care au zădărnicit planul lui Dumnezeu cu privire la ei și decizia noroadelor care au dat dreptate Fiului lui Dumnezeu, primind botezul.

Sărbătoarea a fost împodobită de fanfara bisericii, de copiii și tinerii bisericii precum și de sora Rodica Popovici. Serviciul de botez a fost urmat de actul punerii mâinilor, de către pastorii Petrică Crețu și Borzași Csaba de la Biserica din Chitihaz.

Andrei CREȚU
Sorin PETRACHE

• Vladimir Pustan: Longevitatea spirituală trebuie să fie lipită ca un abţibild pe bătrâneţe


„Ei aduc roade şi la bătrâneţe sunt plini de suc şi verzi.” Psalmul 92:14

Longevitatea spirituală trebuie să fie lipită ca un abţibild pe bătrâneţe. Dumnezeu nu ne-a lăsat de 80 de ani doar să jucăm şah în parcul oraşului. 

Roada Duhului Sfânt dovedeşte că pomul vieţii spirituale e verde chiar dacă celălalt se apropie de timpul aplecării spre pământ.

Vladimir Pustan

✡ Poza și gândul zilei

Temeţi-vă de Domnul, voi, sfinţii Lui, căci de nimic nu duc lipsă cei ce se tem de El! Puii de leu duc lipsă şi li-e foame, dar cei ce caută pe Domnul nu duc lipsă de niciun bine. (Psalmi 34:9-10)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!