După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 28 mai 2014

Botez la Micherechi, Ungaria

Dacă mărturisești deci cu gura ta pe Isus Hristos ca Domn și dacă crezi în inima ta că Dumnezeu L-a înviat din morți, vei fi mântuit!”  (Romani 10:9)

 Cu voia lui Dumnezeu, în ultima Duminică din Florar, la Biserica Baptistă din Micherechi, patru suflete au împlinit acest îndemn al apostolului Pavel și L-au mărturisit pe Isus Hristos ca Domn și Mântuitor.

În popor se spune: „Mai e Rai”! Botezul nou-testamentar din Duminica zilei de 25 mai a adus bucurie în cer și pe pământ, în Biserica Domnului din Micherechi și în casele noilor membrii: Iova Gheorghe și soția Ileana, Iova Eva și Netea Maria. 

La acest eveniment au participat, alături de comunitatea creștină a bisericii baptiste din localitate, numeroși consăteni, oaspeți din bisericile baptiste din Jula, Bekescsaba, Șarcad, precum și oaspeți din România. Din partea autorităților locale din Micherechi au răspuns invitației pastorului Petrică Crețu, doamna primar Margareta Tat, împreună cu domnul viceprimar Berci Netea. 

Cuvântul Domnului a încurajat prin mesaj pe toți ascultătorii și în mod special pe noii membri ai bisericii care primit îndemnul să rămână statornici în Jertfa biruitoare a Domnului Isus Hristos. Predicat din Evanghelia după Luca (7:18-30), de către pastorul bisericii, Petrică Crețu, professor de religie la Colegiul Național „Teodor Neș” din Salonta, mesajul lui Dumnezeu a prezentat contrastul atât de actual dintre acțiunile învățătorilor Legii care au zădărnicit planul lui Dumnezeu cu privire la ei și decizia noroadelor care au dat dreptate Fiului lui Dumnezeu, primind botezul.

Sărbătoarea a fost împodobită de fanfara bisericii, de copiii și tinerii bisericii precum și de sora Rodica Popovici. Serviciul de botez a fost urmat de actul punerii mâinilor, de către pastorii Petrică Crețu și Borzași Csaba de la Biserica din Chitihaz.

Andrei CREȚU
Sorin PETRACHE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.