După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Pastor Ovidiu Petric - La rugăciune cu președintele Iohannis

Una din postările de ieri de pe pagina de Facebook a noului președinte ales al României ce cheamă poporul la rugăciune pentru victimele accidentului aviatic militar ce sunt inca in viata este semnificativă si demna de luat in seama.

"Am primit cu mare tristeţe vestea prăbuşirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, în urma căreia opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniți. În aceste momente de durere, îmi exprim întreaga compasiune şi solidaritate faţă de familiile militarilor decedaţi şi le adresez sincere condoleanţe.
Mă rog pentru grabnica însănătoșire a supraviețuitorilor și vă chem să le fim alături prin rugăciunile și gândurile noastre!"


In anii precedenti am fost martori ai diverselor accidente aviatice petrecute pe teritoriul României, unul din ele fiind îndelung dezbătut in mass media chiar la începutul anului. Insa in nici un caz de pana acum, președintele României oricare ar fi fost acesta, nu a facut apel la rugăciune.

Prin acest mesaj transmis in premiera de un presedinte al României, suntem martorii unui gest ce vine mai degrabă din partea unui lider spiritual, nu doar politic, ce inseamna mult pentru popor.

Acest gest de natura spirituala venit din partea reprezentantului celei mai importante instituții din România trădează înclinația spirituala a președintelui Iohannis ce nu se sfiește sa cheme poporul la rugăciune. Președintele si-a ales bine cuvintele cand s-a exprimat in legatura cu acest accident, iar ceea ce se citește in mesajul sau de chemare la rugăciune este recunoasterea faptului ca suntem dependenți de Dumnezeu, de o persoana divina ce transcede abilitatile noastre de a rezolva dezastrul la care se face referire. Apelul la rugăciune al președintelui indica o inima smerita a acestui om, care se recunoaște dependent de Dumnezeu indiferent de funcția pe care o ocupa. 


Ovidiu Petric - pastor Biserica BUCURIA Lugoj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.