După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 23 noiembrie 2014

Cina Polițiștilor Creștini la Oradea

Mulțumesc Domnului pentru aportul pe care l-au adus frații și surorile din corul politiștilor creștini Oradea la realizarea evenimentului evanghelistic „Cina Politistilor”. Prin contributia lor și a altor frați preaiubiți în Cristos a fost posibilă organizarea acestei mari lucrări de vestire a Evangheliei în rândul „oamenilor cu epoleți”. Mulțumesc tuturor polițiștilor creștini din România care au sprijinit cu rugăciune această lucrare.
În seara zilei de 14 noiembrie 2014, la restaurantul Pellegrin din Oradea au participat 150 de invitați, oameni care activează în diferite structuri de autoritate din județul Bihor. A fost o „CINĂ” deosebită, atât din punct de vedere culinar cât și spiritual. Familia Nicu si Dora Deiac au fost la înălțime cu meniul servit. Cântările interpretate de corul polițiștilor, Vali Pentea Sava și Geta Bucur & Florina Avram au pregătit inimile invitaților noștri pentru mărturia personală a lui Beni Sturz și pentru mesajul biblic predicat de Dr. Tim Robnet (Misiunea Luis Palau).
Colegul nostru Ljubanic Branislav din Serbia a facut un mare efort pentru a putea participa împreună cu familia lui la acest eveniment însă s-a întors acasă binecuvântat.
Mulțumim Domnului pentru grupul de politisti creștini din Arad care au fost cu noi la „CINĂ”. Acești frați au o inimă mare pentru Domnul și o dorință vie pentru extinderea Împărăției lui Dumnezeu printre „oamenii în uniformă” din județul Arad. Astfel, dumincă, 21 decembrie 2014 vor organiza un concert de colind în două biserici din municipiul Arad. Cu ajutorul Domnului vom sprijini acest eveniment prin participarea corului polițiștilor din câteva județe (AR, BH, CJ, TM, CS, HD, AB...)
Dumnezeu să fie lăudat pentru Harul de care ne face parte în țara noastră, să putem prezenta neîngrădit mesajul salvării divine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.