După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 14 octombrie 2014

Paul Cameron la Biserica Isus Salvatorul Chișinău

Paul Cameron va fi în vizită la Biserica ”Isus Salvatorul” din Chișinău la întâlnirea de tineret azi la 18:00. Cercetătorul va prezenta studiul condus timp de 3 ani pentru mai multe țări ale lumii, inclusiv Republica Moldova, cu privire la molestarea sexuală a copiilor.
Studiul internaţional privind molestarea sexuală a copiilor a fost realizat în cadrul Institutului de Cercetare a Familieidin SUA. În urma analizei a peste 3000 de ştiri consecutive de-a lungul a trei ani, publicate pe Google News, s-a constatat că acceptarea mişcării homosexuale este asociată cu creşterea numărului de molestări a copiilor de către homosexuali. Au fost studiate cazuri recente din China, Taiwan, Rusia, Moldova, Marea Britanie, Italia şi SUA pentru a vedea care este raportul de molestări de natură homosexuală.
Paul Cameron este doctor în sociologie, autor al peste 90 de articole științifice și 5 cărți, profesor în mai multe universități, printre care Universitatea din Nebraska și Louisville. De asemenea, Paul Cameron este recenzent al uneia din cele mai importante reviste științifice din lume – Revista Medicală Britanică, recenzent al Rapoartelor Psihologice ale Revistei Asociației Medicale Canadiene.
Pentru detalii referitor la programul lui Paul Cameron în Moldova contactați vice-președintele Asociației Obștești ”Pentru Familie”, Vitalie Marian: (+373) 60710027.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.