După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 19 octombrie 2014

☉ Conferință pentru bărbați la Biserica Adoram Arad


In perioada 24 – 26 octombrie, la biserica Adoram va avea loc Conferinta pentru barbati „Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu’’

La aceasta conferinta fiecare barbat va fi incurajat si motivat sa devina curajos, puternic, hotarat si vegheator.

Invitatii speciali sunt: 

Kent Glesener

Kent este un om al lui Dumnezeu care este inginer constructor de profesie si proprietarul unei companii de succes.
Kent impreuna cu sotia lui a fondat Shofar International Foundation in 1996, slujire care se ocupa cu proiecte educationale, umanitare si de asemenea are in vizor implinirea nevoilor materiale si spirituale a evreilor din Istrael, Europa si fosta Uniune Sovietica. 
Multi oameni ajung sa il cunoasca pe Dumnezeu prin cantinele de mancare construite, ajutor medical sau programe TV difuzate in Orientul Mijlociu si in Statele Unite.
Chemarea lui Kent din partea lui Dumnezeu este aceea de a fi un tata pentru aceasta generatie, de a ridica barbati plini de incredere si iertatori, soti iubitori care sa il reflecte pe Isus, oameni de afaceri care vor plati pretul si nu vor sluji la doi stapani. 
Kent si-a dat seama ca atunci cand il cauti mai intai pe Dumnezeu, El aduce in viata ta toate binecuvantarile pe care le-a pregatit pentru tine din vesnicie.
Dorinta sa este de asemenea de a uni barbatii in rugaciune si doreste sa ii ajute pe acestia sa fie impliniti si multumitori.

Guy Cohen

Guy este pastorul si fondatorul bisericii Harvest of Asher din Akko, Israel. El este stranepotul unui rabin evreu foarte cunoscut, care l-a acceptat pe Isus ca Salvatorul sau. Inainte de a se intoarce la Dumnezeu, meseria sa era aceea de vames, strangea taxa pentru Israel. Dupa ce a fost mantuit, a fost chemat sa fie pastor si a pus bazele unei biserici mesianice in Israel.
Guy are o marturie extraordinara despre cum s-a întors la credință și despre ce a făcut Dumnezeu pentru familia și pentru slujirea lui în Israel, într-o perioadă scurtă de timp. Cunoștiința și revelația adâncă pe care o are asupra bibliei în urma instruirii rabinice și a moștenirii evreiești pe care a primit-o, ajută la descoperirea și la înțelegerea mai adâncă a Scripturii originale pusă în cadrul culturii evreiești. 

Grant Freesemann

Absolvent al școlii biblice Rhema din Tulsa, Oklahoma, a fost în slujire timp de 25 de ani, a fost pastor de tineret, a slujit în adăposturi pentru oamenii străzii, în închisori și la programe de biserică pentru cei în vârstă.
Mărturia și mesajul lui Grant este acela că Dumnezeu este un Dumnezeu al restaurării, un vindecător a celor mai adânci răni și că El dă libertate pentru o viață nouă. 

Programul conferintei:

Vineri: 
18:00 - 20:00 Sesiunea I

Sambata
10:00-11:30 Sesiunea II
11:30-11:45 Pauza
11:45-13:30 Sesiunea III
13:30 -14:30 Pranz (gratuit pentru toti participantii)
14:30-16:00 Sesiunea IV
16:00-16:15 Pauza
16:15-18:00 Sesiunea V

Duminica
10:00 - 12:00 Predica Guy Cohen - evreu mesianic

Esti asteptat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.