După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 9 octombrie 2014

8 suflete, ca şi în corabia lui Noe, au intrat în familia Bisericii Betania Chişinău

Botezul Nou Testamental este mărturia publică a unui legământ încheiat cu Domnul Isus Cristos. Duminică, 05 octombrie, 8 suflete noi au intrat în familia bisericii “Betania” din Chişinău, mărturisind în apa botezului credinţa şi bucuria lor în Mântuitorul nostru.
Pastorul bisericii, Nicolai Vozian ne-a mărturisit că asemenea evenimente sunt un prilej de mare bucurie: “Anul acesta am primit în familia noastră 8 suflete noi, aşa cum o dată şi Noe cu familia sa au urcat în număr de 8 persoane la bordul corabiei salvatoare. Mă bucur că Domnul i-a răscumpărat. Faptul că în fiecare an de la plantarea bisericii, oficiem câte un botez este un mare motiv de bucurie. Acest fapt îmi confirmă că este viaţă, că în biserică este suflare, că Dumnezeu este printre noi. Mărturiile despre întâlnirea lor cu Dumnezeu, modul miraculos cum Dumnezeu le-a vorbit în circumstanţe diferite ne dau putere să slujim şi să lăudăm pe Domnul pentru lucrarea pe care El o face în vieţile oamenilor”.
Printre cei sfinţiţi prin sângele Domnului Isus se numără şapte tineri şi o bătrână, care a aşteptat această zi cu mare dor şi teamă, că nu va reuşi să intre în apa botezului.
La cei 78 de ani, Taisia a păşit pragul casei de rugăciune prin proiectul bisericii locale cu bătrânii. Deşi s-a născut într-o familie de creştini, până la cei 78 de ani a trăit o viaţă departe de Dumnezeu. Beneficiind de prânzul zilnic la biserica “Betania”, în ultimul an aceasta frecventa cu regularitate şi ora de studiu biblic dinaintea prânzului. Cuvântul s-a atins de inima ei, iar ultimele luni dinaintea botezului a aşteptat cu teamă ziua aceasta, rugându-se ca Dumnezeu să o ţină în viaţă să ajungă să mărturisească dragostea şi bucuria pe care o are în Domnul Isus.
Un alt prilej de bucurie au fost tinerii crescuţi în biserică, printre care şi fiul pastorului Alexandru Gîrbu şi alt fiu de diacon din biserică. O coincidenţă sau o dorinţă a copiilor, în ultimii ani cei trei pastori ai bisericii “Betania” şi-au botezat proprii copii. De această dată, pastorul Alexandru Gîrbu şi-a binecuvântat fiul în apa botezului.
O altă mărturie vie a fost o tânără care în copilărie a frecventat şcoala duminicală. Tatăl ei decedat a fost creştin şi scria poezii. După o copilărie petrecută sub tutela bunicii, tânăra de 19 ani a găsit în poeziile tatălui ei versuri în care acesta mărturisea cum a ajuns să cunoască personal pe Dumnezeu şi să aleagă o viaţă cu El. Mesajul acelei poezii a atins-o şi după o perioadă destul de lungă fără Dumnezeu, această tânără a revenit în Casa lui Dumnezeu şi a ales să meargă prin viaţă de mână cu EL.
Biserica “Betania” a fost fondată în anul 1999 şi este păstorită de secretarul Uniunii Baptiste, Nicolai Vozian.
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.