După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 18 august 2014

Pastor condamnat în urma morţii a 33 de copii evanghelici

Manuel Salvador Ibarra, pastor apartinand Bisericii Penticostale Unite din Columbia, a fost gasit vinovat impreuna cu soferul autobuzului in care au ars 33 de copii evanghelici.

Potrivit Acontecer Cristiano, 33 de copii au fost ucisi cand un autobuz a izbucnit in flacari in nordul Columbiei. Copiii au fost blocati in interiorul autobuzului din pricina incendiului, in timp ce martori oripilati priveau neputinciosi tragedia.

Autobuzul transporta 48 de copii cu varste cuprinse intre doi si treisprezece ani spre casele lor, dupa o slujba tinuta la o biserica penticostala, duminica. Un martor a declarat pentru presa locala ca autobuzul s-a oprit, iar soferul a incercat sa il reporneasca turnand benzina peste carburator. O scanteie a provocat incendiul, iar flacarile au inghitit rapid vehiculul. Locuitorii nu au putut interveni din pricina flacarilor prea mari.

Rosiris Hernandez, un adult ce insotea copiii, a reusit sa scoata o parte din pasageri, ajutat de un sofer de taxi aflat in apropiere. Soferul autobuzului a fugit de la locul incidentului, dar a fost gasit si arestat mai tarziu, dupa ce presa locala a imprastiat vestea ca este cautat. Mai mult, autobuzul nu era echipat pentru eventualitatea unui incendiu, nu avea iesiri de urgenta, nu fusese asigurat si nu avea inspectia tehnica periodica refacuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.