După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 18 august 2014

Noutate editorială: “Zidurile inimii mele" - de Dr. Bruce Thompson


Prin noua sa carte, Zidurile inimii mele, mult mai mulţi oameni se vor putea bucura de această învăţătură extraordinară.
Orice lider creştin ar trebui să se familiarizeze cu înţelegerea pe care Dumnezeu i-a dat-o lui Bruce, deoarece îl va ajuta să-i înţeleagă pe aceia cu care lucrează. Orice creştin care are dorinţa de a-L sluji pe Dumnezeu ar trebui să citească această carte. Te va ajuta să te înţelegi pe tine însuţi, să-ți înțelegi dezamăgirile, sentimentele de nesiguranţă, ambiţiile şi să Îl slujești pe Dumnezeu mai eficient.

Bisericile locale şi şcolile biblice ar trebui să folosească această carte ca obiect de studiu la ore şi la cursurile de dezvoltare spirituală.

www.EdituraKairos.ro

Mai multe detalii: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.