După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 27 august 2014

Irak: Biserica ajută victimele SIIL

Crestinii irakieni se confrunta cu cea mai crunta persecutie sub conducerea gruparii SIIL. Aceasta nu opreste bisericile de la a ajuta victimele.
Chris Mitchell a afirmat: “Peste tot in nordul Irakului si in Siria, nenorocirea adusa de SIIL, a lasat mii de irakieni fara case, slujbe sau mijloace de existenta. Multe biserici din Erbil au intervenit pentru a oferi ajutor si speranta.”
Unde te poti duce cand ai pierdut aproape totul ?
Multe dintre bisericile din Erbil si-au deschis usile pentru multii crestini refugiati ce au fugit de gruparea SIIL. Ei cred ca este chemarea Bisericii sa ofere refugiu pentru familii ca acestea.
Biserica Kurda si-a transformat cladirea intr-un adevarat refugiu. Pastorul Majeed Mohammed a deschis usile si pentru crestini si pentru necrestini.
Pastorul Majeed Mohammed a afirmat: „Am vrut sa le aratam acestor oameni ca nu ne pasa ca sunt crestini, yazidii sau musulmani. Nu ne pasa de acest lucru deoarece sunt fiinte umane si au fost dati afara din casele lor de SIIL si gruparile teroriste. De aceea am vrut sa le aratam ca si crestini ca ii iubim si suntem foarte bucurosi ca sunt aici si vrem sa-i sluijim.”
Citeste mai mult pe www.alfaomega.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.