După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 28 iulie 2014

Ucraina: Universitatea Creştină din Donetsk, ocupată de separatiştii pro-ruşi

Potrivit Revistei Crestinul Azi, un grup de aproximativ 2000 de soldati inarmati au intrat in orasul Donetsk  si au ocupat caminele universitatilor, ale scolilor precum si hotelurile. 
Pe 9 iulie, un grup de indivizi inarmati, numit OPLOT, parte a separatistilor pro-rusi, a venit la Universitatea Crestina din Donetsk (UCD) si a solicitat evacuarea caminelor universitatii pentru uzul propriu. Pana la sfarsitul zilei au adus o directiva scrisa de la liderul lor in care se afirma ca din acel moment cladirile UCD intra in posesia lor pentru folosinta temporara si vor fi inapoiate la sfarsitul razboiului.
Conducerea Universitatii a fost amenintata ca in cazul in care nu da curs cererilor va fi aspru pedepsita. Desi conducerea a explicat faptul ca Universitatea este o organizatie religioasa si ca aceste prorpietati nu ar trebui folosite in scopuri militare, aceste explicatii nu au fost de niciun ajutor.
Personalul si toti studentii au fost evacuati. Guvernul ucrainean a elaborat un set de instructiuni in care se spune ca trebuie evitata orice provocare a teroristilor care ar putea pune in pericol viata sau libertatea cetatenilor. Persoanlul UCD a urmat aceste instructiuni pentru a evita orice conflict cu separatistii.
Taras Dyatlik, Directorul Departamentului de dezvoltare educationala a spus: “Separatistii au promis ca vor transforma Donetskul in al doilea Stalingrad, lucru pe care, din pacate, l-au facut deja. Mii de oameni parasesc Donetskul in fiecare zi din cauza razboiului. Toti angajatii si membrii facultatii au trebuit sa plece din campus lasandu-si toate bunurile la UCD, care are cea mai buna biblioteca teologica protestanta din fosta Uniune Sovietica.”
Universitatea Crestina din Donetsk apreciaza rugaciunile tuturor celor care mijlocesc pentru acest conflict militar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.