După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 14 iulie 2014

Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India


Când fierul se căleste

  Dumnezeu ne-a dat armătura Sa, o armătură întărită tot mai mult în mijlocul bătăliei. E o bătălie totală, pe viață și moarte, între cer și iad.

   1. Focul de acasă
   Nu e colț în lumea aceasta neîntinat de cel rău. De aceea, lumea aceasta este sortită pieirii. În familie sunt certuri, uneori din nimic, furtuni pe un cer senin, alteori colți pe o inimă bătândă. Copii certându-se, lovindu-se, spărgând lucruri. Casa e zidită pe stancă sau pe nisip? Rugați-vă pentru înțelepciune în îngrijirea familiei. Rugați-vă pentru studiile lui Ashish, Som și Moses. Aș vrea ca ei să fie ca bibelourile în vitrină, unde îi așezi acolo îi găsești, dar deseori realitatea este diferită.
  Rugați-vă pentru viața lor spirituală: pentru Som care e cel mai mare, pentru Ashish, care vrea să fie liderul lui Moses și pentru Moses, care nu știe încă să se roage de unul singur.

   2. Apa de afară
 E sezonul ploios. De aceea se găsește apă din belșug. E vremea cultivatului orezului și a tăiatului cânepii. Oamenii de prin sate sunt ocupați de dimineață până seara. Dar seara au timp să asculte Evanghelia, să vizioneze un film sau să primească o vizită. Sunt și riscuri însă: o ploaie din senin, prin care nu mai poți merge cu bicicleta, trebuie să mergem pe jos mai mult de zece km sau întâlnim oameni dușmănoși.

  Lucrurile se schimbă pe la noi. Oamenii îți schimbă partidul. De la comuniști au trecut la Congres. De la Congres vin cu gloata acum la BJP (un partid extremist). Mirosul avantajului! Balonul este acum la centru și este șutat pe tot terenul. Pe plan național dețin majoritatea. Așa că ei vor face legea și fărădelegea.
   Ei sunt încă la fundația zidirii „O mie și una de nopți". Nopțile vor veni și ele, desigur.
   Rugați-vă pentru misiunile creștine din India care se îngrijorează tot mai mult cu privire la viitor. Legile se schimbă sub ochii noilor stăpâni.
  Ce avem suntem gata să dăm. Trupurile noastre sunt gata să fie călite în ploi torențiale, mers pe biciclete și pe jos și prin alte râuri care urmează să vină.

    3. Inima mea
  În mijlocul furtunilor, inima mea este ca pânza unei corăbii: se poate umfla mai tare, poate împinge corabia mai puternic în direcția hotărâtă de Dumnezeu. Uneori văd în inima mea însă și influența celui rău: mânie și gânduri nesăbuite. Cine mă poate scăpa de inima mea? Rugați-vă ca inima mea să fie întoadeauna înnoită de Duhul Sfânt, pentru ca Dumnezeu să mă folosească tot mai mult.

  În mijlocul tuturor îngrijorărilor mă aplec mai mult în rugăciune. Un vânt mă ridică de jos.

   Rugați-vă pentru toți tinerii care au plecat la studii și pentru toate nevoile lor: Udeep, Sumon, Sonjit, Abigail Murmu și Sarah (Grace Bible College, Delhi), David (Kerala Bible College), Abigail Sarkar (program de ucenicizare, Calcuta) și Purnima (Bible College, Siliguri).
  Purnima a fost internată în spital datorită unor dureri puternice de rinichi. Acum este din nou la studii. Rugați-vă ca piatra pe care o are la rinichi să fie eliminată fără operație.
Rugați-vă pentru lucrarea cu copiii de duminică și toate nevoile ei.

  Slăvit să fie Domnul Isus, care ne călește în toate încercările noastre!

    Daniel Olteanu

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.