După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 27 iunie 2014

Vladimir Pustan: Ce să le mai spunem oamenilor duminica?

Nu știu dacă a mai rămas ceva de spus. Mulți preoți, pastori și predicatori de ocazie au găsit un acoperiș confortabil în ideea că totul e cunoscut.
Ne-am și născut într-o vreme nepotrivită când cunoștința a umplut pământul ca puricii pe Saint-Bernard-ul meu.
Montesquieu spunea că pe vremuri scăpai ușor dacă voiai să fii filosof pentru că adevărurile cunoscute erau puține. Trebuia să răspunzi doar la câteva întrebări. Care e binele suprem, cine guvernează universul, dacă sufletul e nemuritor. Dacă aveai o părere erai filosof și dacă nu aveai barbă…
Așa e și cu predicatorii… Dușmanul nostru numărul unu e Google, așa cum al hingherilor dușmanul numărul unu e Brigitte Bardot. Toți știu totul. Și dacă-s bătrâni, au nepoți care dau search.
Dușmanul numărul doi sunt știrile de la ora... Dacă nu ai pentru oameni duminica ceva ce să-i lase cu gurile căscate, te-ai ratat.
Norocul e că vremurile sunt de așa natură încât probabilitatea de a rămâne ca la dentist mereu, e mare.
Dușmanul numărul trei e lenea… Aceea care te ține departe de studiu ca pe absolvenții de facultate de un loc de muncă…
Iar Origen e un lăudăros ca baronul Munchausen când afirmă că el a consumat cerneală mai multă decât câtă cafea au băut colegii de slujire. Iar Pavel are dreptate când zice că lui nu-i e greu să spună mereu aceleași lucruri. Multora nu le este greu. Iar noi ne-am obișnuit cu asta. Și nu ne este de niciun folos.
Dușmanul numărul patru e Dumnezeu… Are tot felul de pretenții absurde. Originalitate, pasiune, creativitate, muncă, respect pentru oameni, perseverență… Absurd.
Ce să le mai spunem oamenilor duminica dimineața?
Ce au nevoie, nu ce vor să audă. Și să încercăm să vorbim românește pentru că greaca veche e bună la birou. Și să le inoculăm dragostea pentru Biblie și cer. Și să le sădim în suflet speranța… Unui nou început. Unui alt început.
Au mai rămas multe de spus.
Vladimir Pustan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.