După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 27 iunie 2014

Florin Ianovici: Jurnal de misiune - Ziua a șasea, Sibiu


M-am reântălnit cu echipa la Sibiu. E incredibil cât poate să ajute sufletul o zi petrecută în familie. 

Sala polivalentă Transilvania a fost arhiplină. A fost una dintre serile înălțătoare care nu ai vrea să se termine. Alături de The Messengers au fost Alin si Emima Timofte, Ema si Cristi Repede. Împreună cu cei 2200 de oameni am adus cinste Mielului lui Dumnezeu. 

Lângă mine, pastorul Nelu Brie radia de bucurie. Sibiul e locul de unde a plecat familia Damian, de aceea emoțiile au fost mari. Pastorul Vasile Barac a a cerut binecuvântarea Domnului si El ne-a dăruit-o din plin.

Mesajul a mers mai greu – acesta a fost sentimentul meu – dar Dumnezeu a mântuit multe suflete. M-am rugat personal pentru 18 suflete care l-au primit pe Hristos ca Salvator. Lângă mine pastorii Brie, Barac, Tirla s-au rugat pentru multe alte suflete. A fost cel mai lung program de până acum.

Biserica penticostală Emanuel e într-o ofensivă sfântă pentru a căștiga suflete pentru Dumnezeu. Domnul să înmulțească rodul.

Nelu Bijboacă a filmat totul și întregul program este difuzat pe Nașu tv. Să se bucure și cei ce nu au putut fi cu noi.

Cât încă mai este zi să lucrăm pentru Împăratul nostru ceresc!

Ne așteaptă Târgoviște! De acum plecăm spre sud…!

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.