După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 25 iunie 2014

Scrisoare misionară: Mirela Nechita, Africa de Sud

Vești din Laudium 
  Am avut o mare bucurie să pot fi împreună cu colegii mei, în Laudium, pentru două săptămâni. Zilnic chemarea la rugăciune de la moscheea din apropiere ne anunța că o nouă zi a început, aducând cu ea noi oportunități. Împărțiți în echipe de doi sau trei, am bătut la ușa multor familii, având ocazia să îi cunoaștem, dar mai ales să vestim evanghelia. Am fost plăcut impresionați de căldura cu care am fost primiți, de deschiderea lor. Rugați-vă ca sămânța care a fost sădită să aducă roade. 
Am avut, de asemenea, o zi specială pentru copii, părinți, dar și cei săraci, zi în care am unit credința cu fapta. Rugați-vă ca cei care au fost prezenți să fie interesați să cunoască mai bine pe Isus Hristos.
Mulțumesc tuturor celor care au ales să fie parteneri cu mine în această lucrare, mulțumesc pentru dedicare, mulțumesc pentru continuitate, mulțumesc pentru suport. Domnul să ne binecuvânteze!
Mirela Nechita, Africa de Sud
Motive de rugăciune:
- să mulțumim Domnului pentru că Îl cunoaștem
- să mulțumim pentru protecția Sa
- să ne rugăm pentru mântuirea celor care au auzit Evanghelia în Laudium
- să cerem Domnului  viziune
- să ne rugăm pentru resursele necesare

Pentru donații:

lFundaţia OM Romania-RON                                                     
Raifeisen Bank, Sucursala Ghimbav
RO36 RZBR 0000 0600 0198 0582
cu specificaţia “Donaţie pentru Nechita Mirela”

UniCredit Tiriac Bank-EURO
RO84 BACX 0000 0009 7173 2000
Sucursala Lizeanu, Bucureşti
mirela.nechita@om.org
Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.