După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 9 iunie 2014

Întâlnire de tineret şi Evanghelizare cu Ștefan Iluțan la Valdemoro, Spania

In data de 14 iunie 2014 sambata, in Biserica Baptista Harul din Valdemoro incepand cu ora 12:00 va avea loc intalnirea de tineret in care se va prezenta tema “Tineri complet echipati”. Haideti sa nu mai fim niste tineri crestini slabi, mediocri, si de cele mai multe ori doborati de satan. Ci mai degraba sa invatam cum sa fim niste tineri crestini bine echipati pentru a putea birui si trece linea de sosire.
Fratele pastor Stefan Ilutan va aduce aceasta invatatura din partea lui Dumnezeu, o invatatura atat de necesara generatiei noastre. Va asteptam pe toti cu drag si ne rugam ca Domnul sa atinga inimile cat mai multora dintre noi pentru gloria Numelui Sau!
 Tot odata vrem sa va anuntam ca in data de 15 iunie 2014duminicaBiserica din Valdemoro va organiza o evanghelizare in aer liber in parcul “Parque del Cristo de la Salud” incepand cu orele 18:00. Fratele pastor Stefan Ilutan va vesti Evanghelia, mesajul fiind tradus si in spaniola, iar grupuri de frati vor lauda pe Dumnezeu prin cantare. Fie ca si prin aceasta lucrare Dumnezeu sa ii atinga pe cei alesi de El iar noi sa-L slujim in smerenie si credinciosie.
Daca cineva doreste mai multe informatii detaliate despre aceste intalniri, ne puteti scrie aici pe blog sau suna la numarul 66 67 37 842 si 67 76 09 690.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.