După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 20 iunie 2014

Despre ce a vorbit Miroslav Volf la Bucureşti

Fără morga de universitar de top, fără ifose de multipremiat, într-o ţinută mai degrabă lejeră, dar păstrând totuşi eticheta, Miroslav Volf a fost de la bun început o prezenţă tonică şi jovială. Buna impresie iniţială avea să se confirme şi în zilele următoare.
Întâlnirile s-au desfăşurat într-o atmosferă degajată, stimulând astfel participarea publicului la discuţii. Timpul şi oboseala au fost cei mai redutabili adversari ai unui dialog prelungit. Altminteri, autorul n-a ocolit întrebările, iar persoanele din auditoriu au avut libertate deplină să-şi formuleze interpelările.
Precizarea din urmă e făcută cu gândul la controversele stârnite în ultima vreme şi au în vedere faptul că prezenţa în persoană a lui Miroslav Volf era un prilej foarte nimerit de a pune în discuţie şi astfel de teme fierbinţi, cu posibilitatea de a obţine răspunsuri pe viu. Unii susţin că e puţin altfel să priveşti un om în ochi când îl întrebi şi când îţi răspunde.
Am rezumat, în cele ce urmează, două teme abordate de Miroslav Volf în vizita la Bucureşti.

Credinţa creştină în spaţiul public

Există două extreme atunci când vorbim despre prezenţa religiei în spaţiul public: (1) eliminarea completă a religiei şi (2) suprasaturarea cu religie.
Continuarea AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.