După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 30 mai 2014

Redeşteptarea.ro: Evanghelizare la noua biserică baptistă a romilor din Măguri, jud. Timiş

Vineri şi sâmbătă au loc serviciile de evanghelizare în satul Măguri, localitate cu o populaţie de aproximativ 1.000 de suflete, în mare majoritate de etnie rromă. În fiecare seară au loc programe speciale cu cântece şi poezii, urmate de predicarea evangheliei de către pastorii Ionel Tutac si Marius Apopi.

La iniţiativa celor doi pastori, duminică, 25 mai, şapte credincioşi baptisti din localitatea Măguri, judeţul Timiş, au hotărât constituirea Bisericii Baptiste “Mântuirea”. Biserica nou constituită va fi filiala Bisericii Baptiste “Harul” din Lugoj şi a primit deja avizul din partea Comunităţii Baptiste Timişoara, urmând acum să aibă autorizaţie de funcţionare din partea Uniunii Baptiste.

Recent, Biserica Creştină Baptistă “Harul” a primit, din partea Primăriei municipiului Lugoj, un teren de 600 mp pentru construirea unui lăcaş de închinare. Terenul se află în Cartierul Nou, la ieşirea din Măguri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.