După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 30 mai 2014

✡ Rabin David Nagy la Cluj

Shabat shalom si Rosh Chodesh Sivan sameach tuturor! 

Azi dl. Rabin David Nagy va conduce kidush la Cluj-Napoca si oricine este binevenit. Iar in contextul comemorarilor victimelor holocaustului si al deportarilor din diferitele si multele localitati din Romania, am dori sa ne gandim si la prezentul si viitorul Israelului si al evreilor. 

Constientizand ca, antisemitismul n-a "murit" inca, asadar trebuie sa fim gata / pregatiti oricand sa NU mai lasam sa se intample din nou! Nu numai Holocaustul, ci nici alte pogroame si exterminari in masa sau individuale a evreilor. 

Nu stim ce vremuri vin, daca vor fi bune pentru noi, ne vom bucura, daca nu, vom rezista. Asa ca, va incurajam cu un verset din T'hilim 23. "Chiar daca umblu in valea umbrei mortii, nu mi-e frica de cel rau, caci TU esti cu mine..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.