După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 17 mai 2014

Peter Costea - Programul pentru următoarea săptămână

Şi în această săptămână dl. Peter Costea va fi prezent în mai multe oraşe din ţară pentru a-şi prezenta platforma şi ideile pe care doreşte să le promoveze şi totodată să se întâlnească cu cetăţenii de bună credinţă ai acestor oraşe. În acest sens dacă doriţi să vă întâlniţi cu dl. Costea sunteţi rugaţi să-l contactaţi pe dl. David Ţuţ, consilier de campanie, la tel. 0741 103 025 pentru a primi detaliile exacte legate de locaţia şi ora la care dl. Costea va fi disponibil.

17 Mai Sambata: Medias

18 Mai Duminica: Oradea

19 Mai Luni: jud. Salaj

20 Mai Marti: Timisoara

21 Mai Miercuri: Deva

22 Mai Joi: Satu Mare

23 Mai Vineri: Buzau

Pe 23 Mai campania se va incheia. Va indemnam sa mergeti la vot in numar cat mai mare.

24 Mai Sambata: dl. Costea va fi in Baia Mare pentru o conferinta pro-viata.

25 Mai Duminica: dl. Costea va fi la Arad!

Votati Peter Costea ! Votati pozitia 21 !

MATERIALE DE PROMOVARE ALE CAMPANIEI ELECTORALE

Materialele promoţionale pentru promovarea dlui. Costea sunt gata, aceia dintre dvs. care doriţi să le distribuiţi (flyere, postere, etc) sunteţi rugaţi să-l contactaţi pe: dl. David Ţuţ la tel: 0741 103 025  Vă mulţumim !

VOLUNTARI

Avem în continuare nevoie de voluntari pentru campania electorală a dlui. Costea. Vă invităm să vă alăturaţi echipei noastre, o echipa vibrantă şi o campanie bine pusă la punct. Ajutându-ne pe noi, vă ajutaţi pe dvs.

Contactaţi-ne prin e-mail la:  contact@costea-parlamentuleuropean.ro

sau accesând site-ul de campanie:

costea-parlamentuleuropean.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.