După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 17 mai 2014

• Florin Ianovici: Nu voi muri, ci voi trai!


Psalmii 118:17 "Nu voi muri, ci voi trăi şi voi povesti lucrările Domnului."

Oricine iti poate spune ca nu depinde de noi daca vom trai sau vom muri. Si atunci cum voi trai si nu voi muri?

Daca dimineata ai vazut ca astazi e o zi insorita si te-ai bucurat multumind lui Dumnezeu, atunci tu ai ales sa traiesti, nu sa mori. Nemultumirea si indiferenta, absenteismul si mutenia in fata frumosului si a binelui inseamna sa alegi moartea!

Daca te-ai dus la Biblie si ai deschis fereastra sufletului spre cuvintele lui Dumnezeu, atunci ai ales sa traiesti! Caci fiecare cuvant al lui Dumnezeu este un cuvant al vietii. 

Daca te-ai plecat in rugaciune inaintea lui Dumnezeu si ai lasat sufletul sa vorbeasca cu Dumnezeu atunci Duhul Sfant a adus linistea, seninatatea si pace care fac inima sa traiasca inaintea lui Dumnezeu!

Daca te-ai hotarat sa fii bun cu aproapele tau, tocmai ai dat binete vietii!

Moartea inseamna sa refuzi viata! Sa nu o faci!

Te uiti si zici in sinea ta: Neemia 4:10 "… „puterile celor ce duc poverile slăbesc, şi dărâmăturile sunt multe; nu vom putea să zidim zidul.”" Dar daca incepi sa faci un pas, imediat vei descoperi ca este Cineva langa tine care iti spune: aruncati asupra Mea totte ingrijorarile voastre si Eu insumi voi purta de grija!

Moartea inseamna sa refuzi lupta! Sa nu o faci!

Curaj!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.