După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 4 mai 2014

Pastorul Ionel Tuțac și senatorul Ioan Iovescu la Romit TV


Sâmbăta seara, între orele 17.30-19.30, pastorul Ionel Tutac, secretarul general al Uniunii Baptiste din Romania si senatorul Ioan Iovescu au fost invitați la emisiunea "Pâinea Vieții", la postul de televiziune italian Romit TV.

Emisiunea a fost moderată de pastorul Radu Gheorghe si este un proiect evanghelistic al crestinilor din Asociatia Bisericilor Crestine Baptiste Romane din Italia.

Prima emisiune a avut loc in data de 14 Februarie, iar de atunci in fiecare sâmbăta seara romanii din Italia pot recepționa mesajul Evangheliei, in toată Italia, prin canalele 246 si 790.

Pastorii romani din Italia, dar si musafirii din Romania, interesați sa participe la dezbaterile teologice televizate prin Romit TV pot lua legătura cu moderatorul emisiunii, pastorul Radu Gheorghe, prin e-mail, pe adresa rgheorghe99@yahoo.com.

Rugati-va ca prin acest proiect Evanghelia sa poată avea impact in viata romanilor din Italia si noi biserici românești sa poată fi plantate in aceasta tara. Rugati-va, deasemenea, ca bisericile românești sa poată susține financiar acest proiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.