După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 20 mai 2014

Florin Ianovici: Îndemn la pocăinţă!


Isaia 1:16 " Încetaţi să mai faceţi răul!" Isaia 1:17 "Învăţaţi-vă să faceţi binele! –"

Nu iti trebuie studii si pregatire ca sa faci raul. De la opinca la vladica toti stiu sa faca rau. Rafinamentul in rautate e la fel de scarbos ca si vulgaritatea celui ce face raul.

Aud deoseori cum oamenii se argumenteaza spunand: ,,vreau sa fac binele dar raul sta lipit de mine!” Altfel spus nu e vina mea. Pesemne ca e vina lui Dumnezeu ca facem noi raul. Cum sa nu stea raul lipit cand suntem asa lipiciosi?

Luam ce ne convine, de unde ne convine cu gandul de a nu face nimic, de a nu ne straduim sa schimbam ceva in noi. Am facut din harul lui Dumnezeu un pretex ca sa ramanem in haina rautatii. Mesajul transmis de apostolul Pavel este unul de multmire la adresa harului lui Dumnezeu si nu unul de justificare a neschimbarii.

Profetul ne spune: ,,incetati sa mai faceti raul!” Incetati sa va mai argumentati slabiciunile, incetati sa dati vina pe altii si fiti realisti cu voi insiva. Eu trebuie sa ma opresc in a face raul. Decizia imi apartine iar puterea schimbarii o da Dumnezeu prin credinta in Mantuitorul Isus Hristos!

Binele trebuie invatat. Nu orice om stie sa faca binele. E o stiinta a inteleptilor sa faci bine semenilor, o stiinta ce presupune smerenie, dragoste din Dumnezeu si calauzire din partea Duhului Sfant. Binele omenesc, facut din firea noastra devine povara pentru cel ajutat. Binele savarsit potrivit planului lui Dumnezeu aduce bucurie tuturor si lauda Domnului.

Si ceea ce e cel mai important: sa ne oprim mai intai sa facem raul si abia apoi vom intelege cum trebuie facut binele. Cand le amestecam iese Pergamul!

Doamne ajuta-ne!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.