După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 20 mai 2014

† Comunicatul Federaţiei Baptiste Euro-Asiatice cu privire la situaţia din Ucraina

Ne angajam si facem apel la toti sa faca efortul de a sprijini poporul ucrainian in vederea restaurarii pacii si pentru a avea un trai care este placut lui Dumnezeu. 
Nimeni nu trebuie sa mai alimenteze situatia deja dificila, ci sa ofere in schimb balsam vindecator celor ale caror vieti au fost ranite de aceasta lupta. 
Trebuie sa ne comportam ca niste prieteni adevarati si frati crestini autentici. “Prietenul adevărat iubeşte oricând, şi în nenorocire ajunge ca un frate” Proverbe 17:17.
Ii indemnam pe toti credinciosii din Federatia Euro-Asiatica sa ni se alature intr-o zi de post si rugaciune in data de 23 mai. 
Ne rugam ca Domnul sa dea pace si dragoste reciproca si sa opreasca aceasta stare de conflict. Indemnam fiecare persoana si fiecare adunare sa inalte rugaciuni in acest sens.
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.