După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 29 aprilie 2014

Taberele Speranță pentru Viitor - 2014

TEMA TABERELOR 2014 -  LEAGĂ-ȚI INIMA DE CER


- Matei 6:21 Pentru că unde este comoara voastră,
acolo va fi şi inima voastră.
                                                                                                                                                                       
                        Scumpi  colaboratori, prieteni și frați în Domnul Isus Christos,
            Vă salutăm cu multă pace și dragoste de la Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Christos, Cel ce a înviat și este astăzi viu. Harul Domnului Isus să fie cu voi.
            Îi mulțumim bunului Dumnezeu pentru că ne-a dat încă un an de har în care putem să-L slujim și să-L glorificăm pe Domnul prin lucrare pe care o  facem pentru El în Taberele de Vară. Pe această cale anul acesta vă invităm să participați la Taberele De Vară Speranța, 2014 – Mocănița, Sighetu Marmației.
                        Programul Taberelor 2014 este următorul:
28 Aprilie - 28 Iunie Rezervarea Locurilor, Achitarea Taxei de Înscriere
1-14 Iulie Repartizarea locurilor rămase libere

7-11 Iulie / Evanghelizare = Clasele I-VII (6-13 ani)
14-18 Iulie / Evanghelizare = Clasele I-VII (6-13 ani)
21-25 Iulie / Evanghelizare, Zidire = Liceu si Tineri (14-23 ani)
28 Iulie - 1 August / Creștere Spirituală = Tineri (14-25+ ani)
4-8 August Săptămâna Familiei Creștine și a
                                  Tinerilor Creștini Singuri(vârsta minimă fiind 24 de ani)

Participarea la Tabără se poate face prin Înscrierea sau Rezervarea Locurilor, care se va face telefonic sau prin e-mail și este confirmată prinachitarea taxei de înscriere.
                        Taxa de Înscriere este de 20 de RON(lei) / participant înscris, (neachitarea taxei la timp poate aduce penalităţi). Taxa este ne-returnabilă și se achită pâna la data de 30 Iunie 2014 prin Mandat Poștal simplu verde (persoană fizica) expediat de la orice oficiu poștal-Poșta Română pe numele Ulici Dan-Vasile, pe adresa: CP 23, OP Sighetu Marmației, Maramureș, cod 435500. Toate fondurile ce se vor strânge  prin această taxa sunt considerate donație la bugetul de susținere și organizare al taberei.
Deoarece costul de organizare al taberei este destul de mare și nu este acoperit de taxa de înscriere, dorim pe această cale să vă îndemnăm la sprijinirea suplimentară a acestei lucrări. Dacă doriți, aveți posibilitatea și puteţi să trimiteţi împreună cu grupul dumneavoastră orice donaţie: fie financiară, fie  materială(alimente sau alte bunuri) ne-ar fi de un real folos. Acest lucru se va face benevol și nu este o condiție pentru participarea la tabrără însă poate fi un ajutor extraordinar în desfășurarea acestei lucrări.

                        Important - NECESAR PENTRU TABĂRĂ Ce să aduceți la tabără?
Fiecare participant la tabără trebuie să aducă:
-  Adeverinţă Medicală care să ateste ca este Clinic Sănătos pentru a veni la tabără de la medicul de familie sau de la cabinetul școlar.
Sac de Dormit sau Două pături + pernă (dacă aveți nevoie).
Haine pentru munte(subțiri și groase), prosop, periuţă, pastă de dinţi, săpun,
- Biblie(dacă aveți) + Pix + Carnețel, Jocuri de grup(nu jocuri electronice sau de noroc)

Ce să NU aduceți la tabără!
- Lucruri de valoare, aparatură electronică, obiecte - lucruri periculoase sau dăunătoare…
Vă sfătuim pe această cale să vă faceți rezervările din timp, să solicitați și alte informații pe care le considerați necesare, importante sau utile, să consultați și să comunicați participanților toate detaliile pe care le oferim în tabelul de înscriere sau regulamentul(ce se pot obține de pe net sau prin e-mail), iar dacă aveți alte întrebări să luați legătura cu noi :

Telefon 0742824728,  E-mail: spv.romania@gmail.com,
Poștă: As. Speranță pentru Viitor,
CP 23, OP Sighetu Marmației, 435500, MM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.