După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

marți, 29 aprilie 2014

BER - subiect TABU pentru NewsNet Creştin!

Ca urmare a unei avalanşe fără precedent de e-mailuri primite pe adresa Redacţiei NewsNet Creştin pe tema scandalului din Cultul BER, care ne solicită să eliminam anumite articole, ne acuză, ne ameninţă şi ne aduc chiar injurii nedemne pentru credincioşii care aparţin acestui cult evanghelic, Agenţia de ştiri NewsNet Creştin, în acord cu toţi colaboratorii şi partenerii media, a luat decizia să nu mai publice absolut NIMIC despre BER!

Deasemenea, toate articolele legate de BER vor fi eliminate atât din portalul NewsNet Creştin, cât şi din site-urile partenerilor media care au preluat aceste materiale.

Ne cerem scuze cititorilor noştri care au fost ofensaţi de conţinutul materialelor informative legate de BER şi ne dorim să vă fim de folos în continuare, slujindu-vă cu mai mult profesionalism!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.