După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 12 aprilie 2014

Scrisoare misionară: Silvia Costache, India

Pace tuturor,
    În ultimul e-mail vă spuneam să vă rugați pentru instruirea învățătorilor de școală duminicală, pe care urma să o susținem în Jalpaiguri.
   
Mulțumim mult pentru rugăciuni. Lucrurile au mers destul de bine, însă cu piedici. Cel mai mare câștig din această ieșire îl consider relația întărită între lideri. Lucrul acesta mă bucură deoarece vom colabora și pe viitor, din câte se pare. Slavă Domnului!  EL face legăturile și conexiunile.
   
Vă rog mult să mijlociți pentru noi, deoarece, în acest week-end,  o parte din echipă vom pleca din nou, de data aceasta în Sunduk, un sătuc la 2-3 ore de Kalimpong. Aici eu voi lucra în special cu adolescenții, iar Anita, una dintre fete, va susține o prelegere despre Duminica Floriilor, însă va fi împletită cu sfaturi pentru părinți în ce privește creșterea copiilor.
   Așadar, rugați-vă pentru înțelepciune, inspirație, eficiență și unitate.
 
  Domnul să vă răsplătească pentru dragoste și pentru susținere, pentru sacrificii și rugăciuni atât de prețioase inimii mele.
   Domnul să vă dea biruință în orice încercare!
 
                                      Cu drag, Silvia! 

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.