După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 12 aprilie 2014

Cum a făcut World Vision mutarea greşită... pe care acum o regretă


Când vina vorba de politica socială, există aşa de multe păreri diferite - atât în interiorul cât şi în exteriorul lumii religioase. Când iei o postură în privinţa unui subiect - mai ales unul diviziv - să te aştepţi atunci la oameni să te trăncănească în această privinţă. Problema se amestecă atunci când eşti o organizaţie mai mare ce reprezintă o mulţime diferită de oameni. Şi se complică în mod exponenţial atunci când eşti o organizaţie de caritate şi depinzi de bunăvoinţa donaţiilor.

World Vision, o organizaţie creştină de caritate masivă şi populară pe plan internaţional, conduce operaţii de dezvoltare economică şi de ajutorare în situaţii de urgenţă pe tot globul. Ei au un buget anual de circa 1 miliard de dolari americani.

Fondată şi încă aliniată îndeaproape cu şi de creştinii evanghelici, grupul a surprins - şi în multe cazuri a şi înfuriat - pe suporterii săi prin a anunţa că vor începe să angajeze (în mod deschis, nu pe ascuns) indivizi care se află în căsnicii între persoane de acelaşi sex, trebuie doar ca să se declare că s-au mărturisit a fi creştini.

Continuarea: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.