După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 4 aprilie 2014

Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

1. Vrem să Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru bunătatea Lui cea mare. El ne-a ajutat să obţinem cardul PIO care îi oferă lui Daniel 15 ani de şedere în India. Rugaţi-vă să putem să folosim acest timp spre slava lui Dumnezeu. Rugati-vă, de asemenea, pentru Gabriela şi Raja, care încă sunt în chinurile  “vizelor” şi “paşapoartelor”.
   
2. Vrem să Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru întoarcerea cu bine din Delhi după un an de studii teologice a Sormilei, Udeep şi Sumon. Rugaţi-vă pentru ocrotirea şi calăuzirea vieţii Sormilei. Rugaţi-vă, de asemenea, pentru ajutorul în lucrarea din Jalpaiguri a fraţilor Udeep şi Sumon, pe perioada vacaţei lor.

  3. Vrem să îi mulţumim lui Dumnezeu pentru terminarea cu bine a pregătirii medicale a Hemei. Rugati-vă ca ea să poată să găsească un loc de muncă, pe cât posibil ca asistentă medicală şi, în acelaşi timp, să fie în stare să ne ajute şi pe noi în lucrare.


  4. Îl slăvim pe Dumnezeu pentru seminarul de pregătire de învăţători de şcoală duminicală, care va avea loc pe 4 şi 5 aprilie în Jalpaiguri. Rugaţi-vă ca mulţi tineri şi tinere să participe şi să fie încurajaţi să se implice în a-i învăţa pe copii Cuvântul Sfânt.
                                                  Mulţumim mult,
                                                        Daniel

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.