După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 17 martie 2014

Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii nostri,
 
Va multumim frumos ca ne-ati purtat in rugaciuni si va rugam sa continuati sa va rugati pentru noi! Avem mare nevoie de tot sprijinul in rugaciune!
In ultimele doua saptamani, de cand suntem in India am calatorit de 5 ori in Darjeeling si de 4 ori in Kalimpong de la un birou la altul pentru a intocmi cateva documente necesare pentru a aplica pentru pasaportul lui Raja in regim de urgenta. Dupa ce am primit toate documentele necesare, aveam nevoie de un ultim document care poate fi semnat doar de anumite persoane cu functii inalte. Am mers din birou in birou, doar pentru a ni se inchide toate usile in fata. Pentru ca nu am putut primi acest document, singura optiune ramasa este sa aplicam pentru pasaport in regim normal care poate dura cateva luni, iar viza mea mai este doar pentru 5 saptamani. Data trecuta cand am fost in Nepal, cei de la ambasada ne-au spus sa nu ne intoarcem pentru o alta viza daca nu avem pasaportul lui Raja unde trebuie inclus numele meu.

Va rugam sa mijlociti pentru noi ca Domnul sa ne ajute printr-o minune sa putem obtine pasaportul in aceste 5 saptamani....
Nadejdea noastra este in Domnul care este Cel care ne aduce in situatii limita, chiar imposibile din punct de vedere uman, pentru a-Si arata slava in vietile noastre!

Cu ajutorul Domnului maine ne vom indrepta spre Calcutta unde vom merge la oficiul de pasapoarte.
Ne rugam ca voia Domnului sa se faca si ne incredem pe deplin ca in tot ceea ce va veni, Domnul va fi mereu cu noi si ne va sprijini!

De asemenea va rugam sa continuati sa va rugati pentru sora Tanuja care este foarte bolnava si este din nou in spital.
Domnul sa va binecuvinteze pentru tot sprijinul in rugaciune, prin incurajari si financiar!
 
Cu dragoste in Domnul,
Gabriela si Raja Rai

Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.