După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 12 martie 2014

Săptămâna PRO-VIAȚĂ - 17-23 martie 2014 la Alfa Omega TV

De-a lungul istoriei, avortul a fost un subiect destul de controversat. Au existat perioade în care a fost permis, tolerat sau interzis, în funcție de contextul social și politic. În prezent, situația a rămas neschimbată.? Cu fiecare an statisticile devin din ce în ce mai şocante. Conform unor studii recente, România este unica ţară din lume în care numărul avorturilor oficiale (1958-2012) depăşeşte numărul locuitorilor în viaţă. În mod clar, protejarea vieții copiilor nenăscuți nu este o prioritate în România.
De ce să ne mai obosim atunci?
Magnitudinea acestei tragedii, pierderea a peste 20 de milioane de copii creaţi de Dumnezeu şi ucişi de oameni, ne obligă să rupem tăcerea şi să luăm apărarea „acestor foarte neînsemnaţi”, dar cu mare preţ în ochii lui Dumnezeu, indiferent de discomfortul pe care ni-l creează. Deoarece copilul nenăscut este lucrarea şi minunea lui Dumnezeu, avem dreptul şi responsabilitatea să afirmăm următorul adevăr: „Deşi nu se vede, copilul din burta femeii nu este doar un ghem de ţesuturi, ci o persoană reală.”
Chiar dacă acest subiect nu este foarte popular, chiar dacă cei care susţin mişcarea provita nu sunt întotdeauna lăudaţi, prin săptămâna pro-viaţă, Alfa Omega TV merge împotriva curentului. Noi credem în valoarea vieţii şi vrem să vă motivăm să promovați viaţa şi să o susţineți în toate etapele ei.
De aceea, în săptămâna 17-23 martie 2014, vă invităm să urmăriți în fiecare zi documentare, dezbateri și filme cutremurătoare care aduc la lumină impactul pe care-l are avortul asupra societății și care oferă soluții practice pentru evitarea, sau remedierea acestui fenomen național. Urmăriți-ne și pe pagina noastră de Facebook unde vom dezbate împreună subiecte de actualitate pe teme pro-viață și vă vom oferi resursele necesare pentru a deveni susținători ai vieții! SUSȚINE VIAȚA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.