După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 12 martie 2014

Franklin Graham: "Ucraina are un loc special în inima mea"

Potrivit CharismaNews, Franklin Graham a cerut printr-o postare in rețeaua Facebook, mai multă rugăciune pentru Ucraina, care se confruntă cu o situație politică instabilă.

Sunt întristat să văd violențele din Ucraina. Această parte de lume are un loc special în inima mea. Atât eu, cât și tatăl meu am predicat în Kiev. Am vorbit în 2007 acolo, când Samaritan’s Purse a distribuit cutii de Crăciun pentru milioane de copii. 
Rugați-vă pentru această regiune tulburată și pentru civilii nevinovați prinși în mijlocul luptelor! Ferice de cei împăciuitori, căci ei vor fi chemați fii ai lui Dumnezeu!”, a menționat Franklin Graham, în aceasta postare pe Facebook.

În anul 2007, Franklin Graham a susținut un festival de evanghelizare de 3 zile pe stadionul Olimpic din Kiev, unde peste 124.000 de oameni au auzit mesajul Evangheliei în direct și peste 100 000 în întreaga țară, prin satelit.

Billy Graham, tatăl lui Franklin, a predicat în capitala Kiev în anul 1988, cu 3 ani înainte de căderea dominației sovietice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.