După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 21 martie 2014

Conferința „Cultivarea rodniciei și longevității în lucrare” cu Dr. Paul VanValin la Brașov

După cum am anunțat deja, în perioada 24-26 aprilie 2014, Fundația BIG Impact organizează la Brașov o conferință focalizată pe creșterea calității vieții și lucrării slujitorilor creștini, eveniment la care principalul vorbitor va fi Paul VanValin.
Conferința se adresează în special cuplurilor de lucrători creștini.
Licențiat în psihologie clinică și cu un doctorat în consiliere, Paul VanValin, este președinte fondator la Eden Counseling Center și la Eden Family Institute, fiind preocupat de integrarea credinței creștine cu practicarea psihologiei. În scrierile sale cât și în conferințele susținute, Dr.VanValin atinge subiecte precum conducerea sănătoasă, căsătoria, creșterea copiilor, stresul și trauma etc. Împreună cu soția sa Becky, el prezintă o serie de seminarii pe tema căsniciei, intitulate “Back to the Garden” (Întoarcerea în Eden), atât în SUA cât și la nivel internațional.
În conferința de la Brașov, dr.VanValin se va focaliza pe subiecte legate de sănătatea fizică, emoțională, spirituală și familială a slujitorului creștin, cu scopul de a cultiva rodnicia și longevitatea în lucrare. În cadrul acestei conferințe vor avea loc prezentări dar va fi alocat timp și pentru interacțiune în grupuri mici și pentru terapie familială.
Pentru mai multe detalii despre vorbitor, puteți consulta web site-ul Eden Counseling Center.
Conferința va avea loc la hotelul „Astra”, str. Panselelor nr.2, Brașov. Costul de persoană este de 310 lei, cost care conține cazare, masă, pauze de cafea, materiale conferință, cheltuieli administrative. Pentru participare fără cazare, cu masă, costul este de 210 lei.
Detalii privind programul: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.