După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 21 martie 2014

Dr. Pietro Bolognesi la Vicovu de Sus

Asociația culturală Ratio et Revelatio împreună cu Biserica Baptistă din Vicovu de Sus, jud. Suceava, vă invită în perioada 24-28 martie la o săptămînă de conferințe teologice susținute de pastorul Pietro Bolognesi, pastor al Bisericii Baptiste Reformate din Padova, Italia.

Întîlnirile vor avea loc în fiecare seară de la ora 18.00 la Biserica Baptistă din Vicovu de Sus. Tema conferințelor, pornind de la textul din Faptele apostolilor, cap. 2.42-47, va fi „Ce înseamnă a fi o biserică?”
Sînt invitați toți pastorii, misionarii sau membrii bisericilor din comunitățile evanghelice zonale care doresc să aprofundeze această temă teologică ce vizează însăși existența noastră ca biserică a lui Cristos.
Duminică, 23 martie, pastorul Pietro Bolognesi va predica în Biserica Baptistă din Vicovu de Sus.
Sînteți așteptați cu drag!
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.